Новини WTF 02.10.2023 о 15:14 comment views icon

Ілон Маск провів стрім гри в Diablo IV — тестував сервіс трансляцій ігор в X

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Трансляція тривала 52 хвилини, з яких близько 12 хвилин — зайняли налаштування.

Після стріму з автопілотом Tesla, Ілон Маск взявся випробовувати ігри. І, як завжди, не все пішло за планом.

Для трансляції Маск створив новий обліковий запис під назвою cyb3rgam3r420, де зібрав на початку 1300 глядачів, і максимально збільшив аудиторію до 20 000 наприкінці. Ефір тривав загалом 52 хвилини (з яких 12 хвилин пішло на налаштування, для чого мільярдер запросив помічника), та показав Ілона «‎у всій красі» у підземеллі на 69-рівні в грі Diablo IV.

Ілон Маск провів стрім гри в Diablo IV — тестував сервіс трансляцій ігор в X

Ілон Маск у липні перейменував Twitter на X, та окреслив свої прагнення перетворити соціальну мережу на ширший сервіс — з повноцінними відео та трансляціями, платіжними функціями та можливістю заробітків для творців. Щодо стримінгу ігор, то мільярдер заявив, що платформа вже його підтримує — щоправда, є труднощі з налаштуваннями (ну і звісно, охочі повинні оформити передплату X Premium).  

Тестовий стримінг Diablo від Activision Blizzard на X свідчить про те, що Маск серйозно налаштований завоювати частку ринку, на якій зараз домінує Twitch, а можливість монетизації, ймовірно, спокусить деяких творців, які незадоволені політикою сервісу, що належить Amazon.

Джерело: Bloomberg


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: