Новини Софт 23.08.2023 о 11:00 comment views icon

YouTube оновив відеоплеєр на сайті — помітили заокруглені кути?

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Зміни в дизайні будуть відображені на сайті YouTube.com у десктопній версії.

За словами прессекретаря YouTube Еллісон То оновлення поширюється на всіх користувачів, хоча наразі відображаються не усюди.

YouTube додає заокруглені кути в головний відеоплеєр

Заокруглені кути зроблять дизайн відеосервісу більш цілісним, оскільки вони вже відображаються на мініатюрах. У режимі «‎театру» відео відображатиметься у звичній формі.

То каже, що зміни продовжують жовтневі оновлення дизайну YouTube, які включають покращені кольори та адаптований фоновий режим, точніший пошук під час перемотування, масштабування відео та оновлені кнопки.

Раніше YouTube додав таймер зворотного відліку у спливаюче вікно з попередженням про використання блокувальників реклами – відтепер користувачі мають протягом 30-60 секунд визначитись, переглядати далі рекламу чи придбати передплату YouTube Premium.

Онлайн-курс "Business English" від Laba.
Вивчіть базу граматики, лексики та вокабуляру.Використовуйте англійську в спонтанній розмові з колегами та клієнтами.Прокачайте її до впевненого В1 — для розвитку кар’єри в бізнесі.
Приєднатись до курсу

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: