Новини Україна 07.12.2022 о 16:43 comment views icon

Зеленський знову на обкладинці Time — журнал назвав Людиною року його та «український дух»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Президента України Володимира Зеленського визнали “Людиною року-2022” за версією авторитетного американського журналу Time.

2022 рік став черговим роком випробувань для українського народу. Регулярні ракетні удари росіян, окупація наших земель, тисячі смертей, зруйновані будинки та подекуди життя у цілковитому блекауті. Силою українців захоплюються в усьому світі, а визнання президента України — людиною року, це знак пошани для усіх українців.

У Twitter Time розмістив головну сторінку наступного випуску журналу, який вийде пізніше у грудні, з ілюстрацією художника Ніла Джеймісона. На ній зображено Володимира Зеленського на фоні звичайних українців, які тримають у руках синьо-жовті прапори.

Заголовок обкладинки: “Людина року: Володимир Зеленський і “дух українців”.

Онлайн-курс "Business English for Marketers" від Laba.
Опануйте професійну англійську для маркетингу.Розширте карʼєрні можливості для роботи з іноземними колегами: від розробки нових продуктів до презентації стратегії бренду.
Детальніше про курс

З початку війни Зеленський двічі опинявся на обкладинці Time – у березні американський тижневик помістив на головне зображення його цитату українською мовою в синьо-жовтих кольорах, а у квітні на обкладинку помістили портрет Президента – спеціально для номера, де вийшла перша частина інтерв’ю журналіста Саймона Шустера.

Другу частини статті опублікували нещодавно: журналіст супроводжував президента під час подорожі до звільненого Херсону та взяв у нього інтерв’ю. Автор відзначає сміливість Зеленського, який “не залишив країну у важкі часи” та продовжив “працювати, навіть під загрозою смерті”.

Серед інших фіналістів були протестувальники в Ірані, лідер Китаю Сі Цзіньпін та Верховний суд США. Ілон Маск, який переміг минулого року, також потрапив до шорт-листа.

Time оголошує Людину року з 1927 року. Свого часу у номінації перемагали Адольф Гітлер (1938), Йосип Сталін (1939) та володимир путін (2007).

Раніше Зеленський переміг у щорічному опитуванні TIME100 Reader Poll, під час якого читачі голосували за людей, які, на їхню думку, заслуговують на місце в щорічному списку найвпливовіших людей року за версією Time. Всього в опитуванні взяли участь 3,3 мільйона людей, а президент України за підсумками отримав 5% від усіх голосів та посів перше місце в рейтингу.

Онлайн-курс "Business English for Marketers" від Laba.
Опануйте професійну англійську для маркетингу.Розширте карʼєрні можливості для роботи з іноземними колегами: від розробки нових продуктів до презентації стратегії бренду.
Детальніше про курс

Зеленський обійшов Ілона Маска та очолив рейтинг найвпливовіших людей 2022 року за версією читачів Time


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: