Новости Новости 11.08.2021 в 17:41 comment

Google Pay в Україні — тепер і на годинниках Wear OS

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

Google анонсувала довгоочікуване розширення платіжної системи G Pay — відтепер в Україні офіційно доступні безконтактні платежі на годинниках Wear OS. До цього моменту оплачувати покупки та послуги через G Pay можна було тільки за допомогою відповідного смартфона Android.

Оновлено [19:19]: ПриватБанк уточнив, що клієнти банку, які мають розумні годинники Wear OS із вбудованим NFC, зможуть оплачувати ними покупки через Google Pay з 12 серпня. Також з’явились подробиці щодо сумісних моделей — платежі G Pay будуть доступні на годинниках з версією ОС Wear OS 2.15 та вище та модулем NFC.

Google Pay в Україні — тепер і на годинниках Wear OS

Також Google оновила інтерфейс додатку G Pay на Wear OS — прив’язані до електронного гаманця платіжні картки стали більші й ними легше керувати.

Google Pay в Україні — тепер і на годинниках Wear OS

Одночасно з Україною підтримку G Pay на розумних годинниках отримали ще 15 країн — Бельгія, Бразилія, Чилі, Хорватія, Чехія, Данія, Фінляндія, Гонконг, Ірландія, Нова Зеландія, Норвегія, Словаччина, Швеція, Тайвань та Об’єднані Арабські Емірати. Надалі цей список буде розширюватись, обіцяють в Google.

Курс UX/UI дизайнер сайтів і застосунків з Alice K.
Курс від практикуючої UI/UX дизайнерки, після якого ви знатимете все про UI/UX дизайн .
Реєстрація на курс

Google повідомила про запуск безконтактних платежів Pay на годинниках Wear OS в Україні в рамках анонсу нових годинників Samsung Galaxy Watch4, про які ми розповімо окремо.

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: