Новости Новости 22.04.2021 в 10:51 comment

Хто отримає Оскар 2021 на думку українських користувачів Google

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

До найбільш очікуваної події в світовому кінематографі – вручення премії Американської академії кіномистецтв «Оскар» — залишилося кілька днів. Цього року через пандемію COVID-19 93-ю церемонію перенесли з 28 лютого на 25 квітня.

Напередодні цієї важливої події в світі кіно Google традиційно проаналізував запити українських користувачів за останні три місяці і з’ясував, хто з номінантів цього року користувався найбільшою популярністю.

Якби від українських користувачів Google залежало, хто стане володарем «Оскара», то головний приз за кращий фільм отримав би чорнокомедійний трилер «Перспективна дівчина» з Кері Малліган в головній ролі. На другому місці за кількістю запитів драма «Батько» з Ентоні Гопкінсом, а на третьому — біографічний фільм Девіда Фінчера «Манк», який цього року отримав більше всіх номінацій — десять.



Повністю рейтинг фільмів-номінантів цього року від користувачів Google Україна виглядає так:

  1. Перспективна дівчина
  2. Батько
  3. Манк
  4. Земля кочівників
  5. Мінарі
  6. Суд над чиказькою сімкою
  7. Звук металу
  8. Юда і Чорний Месія

Серед номінантів на «Оскар» за головну жіночу роль українці найчастіше шукали Кері Малліган, номіновану за фільм «Перспективна дівчина». За нею йдуть Ванесса Кірбі і дворазова володарка «Оскара» Френсіс Мак-Дорманд.

Онлайн-курс "Управління ІТ-командами" від Laba.
Прокачайте свої soft- і hard-скіли в управлінні кількома IT-командами, отримайте практичні стратегії та інструменти ефективного team-ліда.
Програма курсу і реєстрація
  1. Кері Малліган («Перспективна дівчина»)
  2. Ванесса Кірбі («Фрагменти жінки»)
  3. Френсіс Мак-Дорманд («Земля кочівників»)
  4. Віола Девіс («Ма Рейні: мати блюзу»)
  5. Андра Дей («Сполучені Штати проти Біллі Холідей»)

З претендентів на нагороду Кіноакадемії за головну чоловічу роль українців найбільше цікавив славнозвісний Ентоні Гопкінс, який за роль у фільмі «Батько» отримав шосту за свою кар’єру номінацію на «Оскар». На другому місці — Гері Олдман, що зіграв головну роль у фільмі «Манк», а на третьому — Чедвік Боузман, який отримав номінацію посмертно за роль у фільмі «Ма Рейні: мати блюзу».

  1. Ентоні Гопкінс («Батько»)
  2. Гері Олдман («Манк»)
  3. Чедвік Боузман («Ма Рейні: мати блюзу»)
  4. Різ Ахмед («Звук металу»)
  5. Стівен Юн («Мінарі»)

Також ми проаналізували, якими мультфільмами — номінантами на Оскар в категорії «Кращий повнометражний анімаційний фільм» найбільше цікавилися українські користувачі Google. У цій категорії українці найчастіше шукали зворушливий анімаційний фільм «Душа» від студій Pixar Animation Studios і Walt Disney Pictures.

  1. Душа
  2. Уперед
  3. Баранчик Шон: Фермагеддон
  4. Над Місяцем
  5. Вовча варта

Чи збіглися вподобання українських користувачів Google і членів Американської кіноакадемії, ми дізнаємося вже в неділю 25 квітня (в ніч на понеділок, за Києвом).

Джерело: Google Україна


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: