Новости Новости 08.07.2020 в 11:32 comment

У Києві створили перший інтерактивний серіал «Освітній герой», надихнувшись проєктом «Чорне дзеркало» від Netflix

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

У Києві зняли перший інтерактивний серіал «Освітній герой» — проєкт створила команда «Освітнього Хабу міста Києва», яка надихнулась гучним серіалом з множинним вибором «Чорне дзеркало» від компанії Netflix.

Кожна серія присвячена конкретним життєвим ситуаціям, в яких демонструється необхідність володіння м’якими навичками (soft skills) для кар’єрного зростання та персональної ефективності.

Під час перегляду інтерактивного серіалу глядач керує діями головного героя, самостійно обираючи варіанти подальшого розвитку подій. У такий спосіб, фінал серіалу, а отже і успішність вирішення ситуації залежить саме від нього.

«На відміну від звичайних відео лекцій, кожна серія – це одночасно і цікавий квест, і комп’ютерна гра, і змагання з самим собою. Унікальність серіалу в тому, що глядач самостійно обирає дії одного з героїв із декількох варіантів, що приводить до різних фіналів у кожній серії. Ми продовжуємо створювати освітні продукти в інноваційному форматі Edutainment, у якому поєднуються навчання та розваги.

Адже у сучасному світі люди, з одного боку, постійно потребують нових знань, а з іншого – перевантажені інформацією і прагнуть більш легкого контенту. Саме тому ми пропонуємо розважатись з користю», – розповів директор КНП «Освітня агенція міста Києва» Бадрі Лолашвілі.

Стати головним героєм першого інтерактивного серіалу «Освітній герой» можна на порталі Освітнього Хабу міста Києва. Глядачі зможуть спробувати отримати три мільйони гривень на свій проєкт, здійснити успішні продажі та досягти правильного виконання завдань від підлеглих.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Джерело: КМДА, Освітній Хаб міста Києва

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: