Новости Новости 12.12.2021 в 11:31 comment views icon

У PlayStation Store знову віддають річну передплату на PS Plus зі знижкою 50% — 649₴ (для гравців без активної передплати)

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

В рамках тимчасової передноворічної акції Sony пропонує знижену ціну на річну підписку PlayStation Plus — до 19 грудня її можна взяти за 649 гривень. Це -50% від звичайної ціни, яка складає 1299 гривень.

Єдиний мінус нової пропозиції — скористатись знижкою можуть лише гравці без активної передплати, тоді як для теперішніх передплатників знижка не діє, як і минулого разу під час літнього розпродажу.

Акційну ціну отримав тільки річний план, вартість місячного та тримісячного планів PS Plus лишилась без змін.

У блозі PlayStation розпочалося голосування за гру року

  • PlayStation Plus — фірмовий онлайн-сервіс Sony, який відкриває доступ до багатокористувацьких режимів в іграх PlayStation. Передплатники PS Plus також отримують доступ до колекції ігор PS Plus Collection на PS5, бонусні ігри щомісяця, ексклюзивні знижки, пропозиції, спеціальні знижки в PS Store та доступ до хмарного сховища об'ємом 100 ГБ.
  • Безплатні ігри грудня для передплатників PlayStation Plus — це Lego DC Super-Villains, Mortal Shell та Godfall Challenger Edition (для PS4 та PS5), а також ряд бонусних ігор для PlayStation VR.

Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: