Новости Новости 21.05.2021 в 13:11 comment

«Укрпошта» починає використовувати трекінг для відстеження відправленнь з AliExpress вартістю до $2

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

«Укрпошта» і один з найбільших світових логістичних операторів «Цайняо» оптимізували IT-інфраструктуру і переводять відправлення без трекінгу на AliExpress в відстежуваний формат. Раніше для пересилки товарів вартістю до $2 використовувався найекономніший спосіб — відправлення без трекінгу і SMS.

Тепер замість простих листів «Укрпошта» буде використовувати відправлення з трекінгом, що означає, що всі відправлення при виборі доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою будуть відслідковуватися в особистому кабінеті і додатку AliExpress та на сайті Укрпошти. Україна стала однією з перших країн для AliExpress, в якій запущена послуга надання статусів відстеження для недорогих покупок. За даними аналітиків «Цайняо», завдяки впровадженню відслідковування посилок, кількість недоставлених замовлень знижується більш ніж в 2 рази.

Новий продукт з трекінгом для доставки замовлень до $2 Укрпошта запустила спільно з логістичним оператором «Цайняо», який входить до групи Alibaba. Завдяки цьому рішенню клієнти «Укрпошти» отримують можливість відстежувати статус всіх, в тому числі і недорогих товарів, без додаткового підвищення ціни.

Всі замовлення мають трекінговий номер в форматі SK123456789LV і відслідковуються на всьому шляху, починаючи від Китаю і закінчуючи Україною. В Україні клієнт буде бачити статус доставки до відділення і статус вручення, при цьому для клієнта доставка товару буде безкоштовною. Про надходження замовлення в відділення клієнт буде проінформований через SMS/Viber повідомлення. Термін доставки з моменту замовлення до отримання в Україні — 14-20 днів.

За даними логістичного оператора «Цайняо», який відповідає за доставку 90% всіх замовлень AliExpress в світі, за останні 2 роки на частку замовлень вартістю до $10 припадає понад 80% всіх відправлень в Україні. При цьому залишається стабільним обсяг більш дорогих відправлень з преміальної доставкою (вартістю від $10): на них припадає майже 15% всіх відправлень.

«Укрпошта» також обслуговує такі канали доставки з AliExpress, як AliExpress Saver Shipping, Cainiao Super Economy, Singapore post, ePacket, China Post. Доставка замовлень з AliExpress здійснюється чартерними рейсами двічі на тиждень. Терміни доставки посилок з Китаю становлять 14-20 днів.

Онлайн-курс "Проджект-менеджмент у геймдеві" від Skvot.
Новий левел для тих, хто хоче поєднати менеджерські скіли та любов до ігор.Отримай необхідний скілсет та керуй командою в ігровій індустрії.
Детальніше про курс

Джерело: Укрпошта 


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: