Новости Новости 21.07.2021 в 17:40 comment

В Києві відкрили онлайн-запис на щеплення вакциною Moderna — з 22 по 25 липня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

З 22 липня у приміщенні Міжнародного виставкового центру, який розташований біля станції метро Лівобережна за адресою Броварський проспект, 15 будуть щеплювати вакциною Spikevax Moderna — всі охочі від 18 років можуть подати заявку онлайн через Helsi.me на дати з 22 по 25 липня.

Також для киян у МВЦ доступна вакцина CoronaVac для всіх, тоді як щеплення вакциною Comirnaty від Pfizer поки можуть отримати лише люди старше 60 років, зауважують в Helsi.me.

З 23 липня обрати вакцину та щепитися можна також у пунктах, що розгорнуті на базі центрів первинної медико-санітарної допомоги у всіх районах столиці. За цим посиланням можна обрати зручну локацію та номер телефону для запису на щеплення, а зареєструватися на щеплення онлайн можна тут.

З 21 липня в Україні почався п’ятий етап вакцинації проти коронавірусу, на якому  щеплюватимуть усіх охочих віком від 18 років (на попередніх чотирьох етапах щеплювали пріоритетні групи). У деяких містах можна попередньо записатися через медичний портал Helsi.me. Контакти та адреси пунктів вакцинації можна знайти тут або дізнатися через контакт-центр МОЗ 0 800 60 20 19. Днями в МОЗ повідомили про можливість введення 14-денного карантину для всіх, хто в’їжджає в країну та не зробив щеплення

Україна відкриває вакцинацію проти COVID-19 для всіх охочих, запис у чергу на вакцинацію через «Дію» працювати перестає

Онлайн-курс "Проджект-менеджер в ІТ" від Laba.
Навчіться запускати, контролювати й успішно реалізовувати ІТ-проєкти. Пройти весь шлях проєктного управління на реальному кейсі вам допоможе PMD із 19-річним досвідом в ІТ.
Детальніше про курс

МОЗ хоче запровадити 14-денний карантин для всіх, хто в’їжджає в країну та не зробив щеплення

 


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: