Новости Новости 08.11.2021 в 19:32 comment views icon

В «Київ Цифровий» нарешті прибрали галочку підтвердження валідації QR-квитка та додали таймер автоматичного завершення паркування

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Розробники міського застосунку «Київ Цифровий» презентували новий реліз, де зробили простішим сервіс QR-квитків та додали таймер для автоматичного завершення паркування. Про це у Facebook повідомив керівник цифрової трансформації Києва (CDTO) і заступник голови КМДА Петро Оленич.

Отже, більше не потрібно тиснути на галочку підтвердження після валідації QR-квитка. Пасажир громадського транспорту має лише просканувати квиток на валідаторі. Коли застосунок отримає інформацію про використання квитка, на екрані з’явиться час використання та кнопка «Показати контролеру», щоб можна було швидко надати квиток для перевірки за потреби.

За 2 години після використання квиток автоматично видалиться з екрану. Запис про використання квитка та квитанція будуть збережені в стрічці новин.

«Основою всіх наших оновлень є фідбек. Повний перехід на е-квиток зафіксував користувацьку історію, яка плутала людей. То ж ми спростили сценарій оплати проїзду QR-квитками і вдосконалили функціонал «Квиток проскановано»», — розповів Директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій Олег Половинко.

Завдяки таймеру для автоматичного завершення паркування водії можуть запланувати точний час завершення свого паркування. За 15 хвилин до автоматичного завершення застосунок надсилає пуш-повідомлення з попередженням, що паркування буде закрите. Водій може змінити час автоматичного завершення або скасувати його та завершити паркування самостійно. Водії, які завершують паркування самостійно, можуть отримувати щогодинні нагадування про активне паркування.

У застосунку також удосконалили деякі екрани та прискорили роботу сервісів. Оновлену версію Київ Цифровий можна завантажити у App Store або Google Play.

Онлайн-курс "Арт Менеджер" від Skvot.
Навчіться шукати фінансування та планувати бюджет, керувати командою, запускати артпроєкти та пітчити їх так, щоб великі компанії захотіли колабитися.
Детальніше про курс

Застосунок «Київ Цифровий» завантажили вже більше 1 мільйона користувачів. У цьому році в застосунку з’явився прямий інструмент е-демократії (голосування за Громадський бюджет), вдосконаленні сервіси паркування та оплати проїзду в громадському транспорті. У найближчих планах — інтеграція у застосунок моніторингу якості повітря, розкладу руху громадського транспорту, подання електронних петицій та багато іншого.

Джерело: КМДА


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: