Новости Новости 23.01.2021 в 15:36 comment

ОНОВЛЕНО: Злупали сю скалу: Група 1+1 media відкликала всі скарги, спрямовані на канал GeekJournal після виходу відео з критикою «1+1»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новостей

Історія з блокуванням YouTube-каналу GeekJournal отримала неочікуване продовження. Як повідомляє Тайлер Андерсон, після резонансу, якого набула ситуація з блокуванням каналу за порушення авторських прав, група 1+1 media змінила своє рішення та відкликала скарги. Отже, у каналу GeekJournal знов хороша репутація в очах YouTube, тому він може продовжити своє існування.

За словами Тайлера Андерсона, у нього відбулася розмова з представниками 1+1 media, під час якої для врегулювання ситуації до каналу було висунуто декілька вимог:

  • Видалити всі відео, на які були скарги щодо незаконного використання авторського контенту (8 окремих роликів);
  • Публічно визнати свою помилку стосовно використання контенту, захищеного авторським правом.

Тайлер Андерсон взяв час до понеділка на те, щоб обдумати пропозиції. Однак вже в суботу вранці з’ясувалось, що 1+1 media поступово відкликає страйки. І на момент підготовки матеріалу на каналі немає жодного страйку (початково їх було 4), отже він не буде видалений після 28 січня. Представники 1+1 media більше не спілкувались з Тайлером та не висували нових вимог. Сам автор каналу каже, що не планував виконувати зазначені вище вимоги.

Отже, можна зробити висновок, що завдяки суспільному резонансу, група 1+1 media вирішила відмовитись від будь-яких скарг та вимог, пов’язаних з роботою каналу GeekJournal.

Слід зазначити, що протягом останніх двох днів Тайлер Андерсон зміг суттєво збільшити свою аудиторію. Головний канал GeekJournal, до якого виникли претензії, до початку скандалу мав трохи менше 100 тис. підписників. Нині він налічує вже 122 тис. підписників. На новому каналі, який було запущено вже після скандалу, вже більше 70 тис. підписників. Отже, сумарна кількість підписників протягом скандалу подвоїлась.

Системний гейм дизайнер.
Це курс, де ти почнеш концептити ігри.
Записатися

ОНОВЛЕНО: Група 1+1 media спростовує інформацію про відкликання скарг на відео Тайлера Андерсона:

«Група 1+1 media повідомляє, що не відкликала скарги на відео на YouTube-каналі Geek Journal, які містили контент, авторські права на який належать холдингу. Наразі ці відео, на які креатор вищезазначеного каналу не мав авторських прав, на відеохостингу відсутні, що й було метою скарг.»

Це може свідчити, що в ситуацію втрутилася адміністрація сервісу YouTube.

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: