Огляди Аудіо 22.02.2024 о 14:00 comment views icon

Огляд Anker SoundCore Space One: якісні повсякденні навушники з ANC

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/IMG_20180729_230800_311-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/IMG_20180729_230800_311-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/IMG_20180729_230800_311-96x96.jpg

Гліб Перерва

Оглядач техніки та софту

Огляд Anker SoundCore Space One: якісні повсякденні навушники з ANC

Сьогодні на огляді новинка від Anker: бездротові повнорозмірні навушники Anker SoundCore Space One із покращеною ергономікою, гнучким налаштуванням заглушення шумів, повністю переробленими драйверами та розширеною функціональністю. Детально розглянемо можливості моделі та розповімо про досвід її використання у повсякденному житті.

Огляд Anker SoundCore Space One: якісні повсякденні навушники з ANC
Anker SoundCore Space One
4 999 грн грн.

Плюси:

звук, ергономіка, дизайн, шумозаглушення, режим проникності, автономність, функціональність, управління, комплектація

Купити в Portativ.ua

Мінуси:

нерозбірливість на насичених жанрах музики

Купити в Portativ.ua
8.3/10
Оцінка ITC.ua

Паковання та комплектація

Навушники поставляються в щільному картонному пакованні із кольоровою поліграфією, що містить зображення моделі та інформацію про її особливості та базові характеристики.

Anker SoundCore Space One

Всередині коробки знаходиться наступний комплект:

  • Навушники Anker SoundCore Space One
  • Зарядний кабель USB-A to USB-C
  • Аудіо кабель 3,5 мм на 3,5 мм
  • Захисний чохол

Навушники розташовані на картонному ложементі, а аксесуари в окремому відсіку. Комплектні дроти самі звичайні, а ось захисний мішечок приємно здивував – його виготовлено зі щільної та приємної на дотик тканини, що доволі неочікувано; зважаючі на вартість навушників, виробник цілком міг покласти в комплект щось дешевше.

Дизайн та ергономіка

Навушники виглядають стримано та стильно.

Курс Python розробки від Mate academy.
Python — найпопулярніша мова 2024 року. Наш курс допоможе вам стати професіоналом, готовим до викликів сучасного IT ринку. Ви навчитеся створювати вебсайти, аналізувати дані, розробляти алгоритми, та навіть створювати штучний інтелект. .
Отримати деталі про курс

На чашах розташовано невеликі глянцеві лого бренду.

Anker SoundCore Space One

Між чашами та амбушурами знаходиться фактурна вставка, завдяки чому навушники більш чіпкі коли потрібно їх зняти чи одягнути. Всередині лівої чаші можна побачити оптичний датчик, що відстежує положення навушників та відповідає за зупинку-відтворення музики під час знімання навушників. До речі після покупки необхідно зняти захисний стикер для коректної роботи датчика.

Корпус пластиковий та різної фактури. Він переважно матовий, алюмінієвий та зі шкірзамінника. В оголівʼї та амбушурах знаходиться матеріал, що тактильно нагадує піну з ефектом памʼяті.

Anker SoundCore Space One

Амбушури прилягають щільно та забезпечують непогану пасивну шумоізоляцію. Оголівʼя не тисне на голову, посадка комфортна та загалом навушники сидять добре. Вони не підходять для занять спортом, оскільки фіксуються не настільки надійно аби не злітати з голови під час різких рухів, але для повсякденного використання їхня ергономіка зручна.

Курс Python розробки від Mate academy.
Python — найпопулярніша мова 2024 року. Наш курс допоможе вам стати професіоналом, готовим до викликів сучасного IT ринку. Ви навчитеся створювати вебсайти, аналізувати дані, розробляти алгоритми, та навіть створювати штучний інтелект. .
Отримати деталі про курс

Підключення та управління

Навушники підключаються максимально просто та швидко, сигнал тримають добре в будь-якому середовищі, включно із метро. Сигнал тримається на відстані до 10-15 метрів, що типово для більшості Bluetooth моделей.

За управління навушниками відповідає дві кнопки на лівій чаші (увімкнення, зʼєднання та перемикання шумодаву) та три на правій (плей-пауза та регулювання гучності). Управління зручне та інтуїтивно зрозуміле.

Зупинка-відтворення під час знімання-одягання навушників працює добре та без промахів.

Застосунок Anker Space One

Після підключення навушників одразу прилетіло оновлення, що повинно покращити якість дзвінків. Воно встановилось швидко та без проблем, хоча і качалось декілька хвилин, що дивно при розмірі всього 1,26MB (імовірно воно одразу паралельно завантажується на навушники).

Загалом підхід Anker до застосунків дуже тішить, оскільки навіть такі відомі компанії як Sony чи Astell&Kern грішать сирим, чи навіть відверто не робочим, програмним забезпеченням. 

В застосунку можна виконувати базові налаштування на кшталт перемикання режимів ANCОгляд Anker SoundCore Space One: якісні повсякденні навушники з ANCОгляд Anker SoundCore Space One: якісні повсякденні навушники з ANCActive Noise Cancellation – заглушення шумів, встановлення оновлень та еквалайзеру. Проте є і більш просунуті опції як контрол автовимкнення, налаштування функції Easy Chat для розмови в навушниках на вулиці (музика стає максимально тихою та вмикаються мікрофони), моніторинг гучності прослуховування, а також калібрування сенсора навушників.

Для увімкнення функції паузи після зняття навушників з голови їх необхідно відкалібрувати в застосунку (і цей крок не можна пропустити, навушники зрозуміють якщо ви не будете робити все по інструкції).

Для Easy Chat також є бета-функція призупинення відтворення коли користувач починає розмовляти. Вона працює напрочуд добре та після перших кількох разів використання починає реагувати на голос користувача моментально. Вона реагує на кашель, проте не реагує на ляски чи інші сторонні звуки. Коли користувач закінчив розмову музика стає гучнішою лише через 4-5 секунд. Ну і звісно головний мінус такого варіанта використання в тому, що голос інших сторонніх людей поруч автоматично сприймається як голос вашого співрозмовника, так що в людних місцях її краще вимкнути, але загалом працює якісно та цікаво.

Огляд Anker SoundCore Space One: якісні повсякденні навушники з ANC

Шумозаглушення та мікрофони

Заглушення шумів працює доволі добре, хоча для людей чутливих до роботи ANC краще спочатку протестувати навушники. Особисто в мене дискомфорту не виникло, але краще перевірити це до покупки.

Режим проникності також доволі якісний: голос співрозмовника звучить трохи глухувато, але для цього цінового діапазону це цілком нормально.

Загалом мікрофони непогані та цілком підходять для коротких розмов, проте для постійного використання в якості розмовної гарнітури краще розглянути щось інше.

Автономність Anker SoundCore Space One 

Ще одна приємна особливість моделі – це робота від одного заряду до 55 годин без ANC та до 40 годин із ANCОгляд Anker SoundCore Space One: якісні повсякденні навушники з ANCОгляд Anker SoundCore Space One: якісні повсякденні навушники з ANCActive Noise Cancellation – заглушення шумів.

За 5 хвилин навушники можна зарядити аби отримати 3-4 години прослуховування, що дуже зручно коли зранку збираєшся виходити з дому та розумієш, що навушники сівші в нуль.

Технічні характеристики Anker SoundCore Space One

Випромінювач Динамічний 40 мм
Чутливість 96 дБ
Частотний діапазон 20-40000 Гц
Імпеданс 32 Ом
Специфікація Bluetooth A2DP, AVRCP, HSP, HFP
Версія Bluetooth 5.3
Bluetooth кодек AAC/LDAC/SBC
Елемент живлення Акумулятор
Час роботи до 55 год у режимі відтворення (з вимкненим шумозаглушенням)
Швидке заряджання Є

Технології та особливості

Вдосконалене ANC

Адаптивне шумопоглинання розпізнає джерело сторонніх звуків та автоматично підбирає оптимальний режим, ефективно блокуючи до 98% шуму. Space One відмінно блокує звуки середніх і високих частот, завдяки вдвічі потужнішій системі шумопоглинання.

Оновлені випромінювачі

40-мм налаштовані динамічні драйвери Space One підтримують технологію LDAC для бездротового аудіо високої роздільної здатності, що передає у 3 рази більше деталей, ніж стандартні Bluetooth кодеки та дають змогу почути найдрібніші деталі для якісного прослуховування.

Огляд Anker SoundCore Space One: якісні повсякденні навушники з ANC

Покращений акумулятор

До 55 годин безперервної музики у стандартному режимі та до 40 годин у режимі активного шумопоглинання – заряду акумулятора вистачить на повноцінну тривалу подорож.

Новий дизайн та підвищений комфорт

М’які амбушюри, що обертаються та легко пристосовуються до контурів голови; мають мʼяке інтегроване оголів’я для комфортного використання протягом усього дня.

Огляд Anker SoundCore Space One: якісні повсякденні навушники з ANC

Звук Anker SoundCore Space One

Навушники звучать детально та насичено, з акцентом на низькі та високі частоти, проте без явного завалу на середині, як це характерно для V-подібної АЧХ бюджетних моделей.

Високі частоти чіткі та добре передають навіть складні деталі, без надмірної кількості ультрависоких, що можуть звучати неприємно на тарілках та струнних – загалом інформації достатньо, щоб якісно відтворити високі інструментальні партії та передати вокал належним чином.

Середні частоти не такі розбірливі як верхні, проте вони все ж прозорі та добре збалансовані. Баси фактурні та соковиті, з чудовою передачею обʼєму. Загальний звуковий профіль характеризується м’яким і насиченим звучанням із помітним ухилом у високі та низькі частоти, з невеликим завалом на середніх.

Огляд Anker SoundCore Space One: якісні повсякденні навушники з ANC

Модель універсальна та добре підходить для більшості музичних жанрів, проте поціновувачам складних композицій краще розглянути щось більш інформативне. Максимально сумісні з ембієнтною музикою та активними жанрами, а також композиціями жанрів поп, реп, R&B та електронною музикою.

Ціна та конкуренти

Станом на сьогодні вартість Anker SoundCore Space One становить 4 999 грн.

Огляд Anker SoundCore Space One: якісні повсякденні навушники з ANC

Серед найближчих конкурентів варто виділити Sennheiser HD 350BT за 3 829 грн та JBL T770 NC за 3 999 грн.

Трохи дорожчим варіантом є нові Sony WH-CH720N за 4 699 грн, а також Skullcandy Hesh ANC Wireless за 4 999 грн та JBL Live 660NC за 5 999 грн.

До того ж варто розглянути Sennheiser Accentum Wireless які хоч і коштують майже вдвічі більше, проте на знижках їх можна знайти за 6 449 грн, що при різниці в звучанні, ергономіці та загальній якості є більш вигідним варіантом.

8.3/10
Оцінка ITC.ua
Автономність
9
Дизайн, ергономіка, матеріали, якість збирання
7
Функції
10
Ціна
9
Якість звучання
8
Комплектація
8

Висновок:

Anker SoundCore Space One — якісна та функціональна модель для повсякденного використання. При своїй відносно невеликій вартості навушники звучать цікаво, мають прекрасну автономність, якісний ANC, добре працюючій софт, що на жаль досі рідкість навіть серед відомих брендів, та велику кількість цікавих додаткових опцій.

Модель рекомендована для прослуховування шанувальникам ритмічних та не перенасичених жанрів, а також тим хто шукає недорогі повнорозмірні навушники для щоденного використання.

Купити в Portativ.ua

Висловлюємо подяку магазину Portativ.ua за надані на огляд навушники Anker SoundCore Space One


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: