Дописи 04.05.2024 о 17:53 comment views icon

Огляд шкіряного чохла для Nomad для iPhone 15

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png

iCases.ua

iCases.ua – інноваційні гаджети та аксесуари для сучасного т

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Огляд шкіряного чохла для Nomad для iPhone 15

Для користувачів iPhone 15, які хочуть придбати до нього шкіряний чохол, не пощастило, принаймні, якщо вони хочуть придбати офіційний чохол від Apple. Але навіщо вам він, коли Nomad повернувся з новою версією свого популярного шкіряного чохла. У цій статті ми розповімо про його особливості.

Купуй Nomad на iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – NOMAD5

Більш детальний огляд шкіряного чохла Nomad для iPhone 15

Повернення Nomad з останньою колекцією чохлів для iPhone 15 звучить захоплююче, особливо з акцентом на їхньому фірмовому шкіряному дизайні. Прихильність до преміальних шкіряних аксесуарів завжди була їхньою візитною карткою, підвищуючи естетику та захист ваших пристроїв. Цікаво подивитися, як вони оновили свої аксесуари, щоб доповнити останні новинки від Apple.

iPhone 15 з’явився на полицях магазинів у п’ятницю, а нові чохли FineWoven з’явилися якраз напередодні. FineWoven — це відповідь Apple на вуглецево-нейтральне майбутнє, яка слугує заміною звичайним шкіряним аксесуарам бренду. Ці чохли не справили найкращого враження на ринку, тому покупцям, які хочуть саме шкіряний чохол доводилося обирати між іншими варіантами оригінальних чохлів або шукати їх в інших виробників. А випуск шкіряних чохлів для iPhone 15 від Nomad є багатообіцяючою альтернативою.  

Огляд шкіряного чохла для Nomad для iPhone 15
Джерело: 9to5toys.com

Цьогоріч чохол Nomad має не багато змін, зокрема, лише адаптувався до нової форми iPhone 15. Вони продовжують випускати чохли з двох типів шкіри: преміальної шкіри Horween, яке стало їхньою візитною карткою, та звичайної шкіри. Вони доступні в чорному та коричневому кольорах з шкіри Horween, а зі звичайної шкіри ще додається колір English Tan. Ціна на чохол зі звичайної шкіри становить 2499 грн. та 3999 грн. зі шкіри Horween. У нас на огляді один чохол із шкіри Horween у кольорі Rustic Brown і один зі звичайної шкіри в кольорі English Tan.

На мою думку Nomad вдалося задовольнити широкий спектр споживчих уподобань за допомогою своїх чохлів для iPhone 15. Звичайна шкіряна версія пропонує приємне відчуття преміум-класу, яке оцінять багато покупців, пропонуючи три різні кольори на різний смак. Цей варіант, ймовірно, відповідає очікуванням споживачів, які шукають якісний аксесуар, що доповнює витончений дизайн їхнього iPhone. Але є ще й шкіряна версія Horween, яка робить крок вперед, щоб забезпечити ще більш преміальне відчуття. М’якша конструкція та чудове полірування підносять його на рівень, який перевершує типові аксесуари відомих виробників. Крім того, додаткова міцність робить його привабливим вибором для тих, хто надає перевагу довговічності та захисту свого пристрою.

Я кинув свій телефон у карман, коли ходив по місту у справах, і виявив, що чохол Horween виглядав абсолютно бездоганно після кількох днів використання. З іншого боку, стандартний шкіряний чохол Nomad для iPhone 15 був трохи більше зношений. Однак, заспокоює те, що знос не суттєво впливає на загальний вигляд чохла. Це природно, що шкіра з часом вкривається патиною, додаючи аксесуару індивідуальності, зберігаючи при цьому свою функціональність і захист вашого телефону.

Огляд шкіряного чохла для Nomad для iPhone 15
Джерело: 9to5toys.com

Кожен з чохлів від Nomad оснащені гумовими бамперами, які допомагають утримувати шкіряні задні панелі на вашому пристрої. М’якший гумовий матеріал не лише забезпечує надійну фіксацію, але й покращує загальний користувацький досвід, особливо в поєднанні з тактильними металевими кнопками. Все, від кнопки сну/пробудження до перемикачів гучності та нової кнопки Action від Apple, виготовлено з високоякісного матеріалу, що ще більше сприяє покращенню зовнішнього вигляду пристрою. Більше того, включення сумісності з MagSafe як стандартної функції додає ще один рівень зручності та універсальності.

Купуй Nomad на iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – NOMAD5

Однією з головних причин, чому Apple заявляє, що відмовилася від шкіри у своїй лінійці, є досягнення вуглецевої нейтральності. Безумовно, коли компанія досягає масштабу та впливу багатомільйонного підприємства, її вплив на сталий розвиток може бути значним. Але це не означає, що Nomad не відіграє свою роль у створенні більш стійкого середовища. Компанія компенсувала свої викиди вуглецю протягом останніх трьох років і не планує зупинятися. Ось що компанія говорить про сталий розвиток в цілому:

«З 2020 року ми співпрацюємо з Climate Neutral, щоб компенсувати 100% наших викидів вуглецю. Сюди входять викиди, створювані під час виробництва та доставки нашої продукції, нашого ланцюга постачання, поїздок працівників, ділових поїздок і рахунків за комунальні послуги. Ми прагнемо щороку скорочувати та компенсувати наш вуглецевий слід»

Амбіції Apple бути вуглецево-нейтральною компанією, безумовно, похвальні, але це не означає, що купівля шкіряного чохла буде означати, що ви підтримуєте компанію, яка не зосереджена на сталому розвитку.

Огляд шкіряного чохла для Nomad для iPhone 15
Джерело: 9to5toys.com

Зрозуміло, що відсутність шкіряних виробів на полицях Apple може розчарувати власників iPhone 15, які шукають преміальні аксесуари. Однак з появою Nomad споживачі можуть бути впевнені, що у них все ще є доступ до високоякісних шкіряних чохлів для своїх пристроїв. Особливо, коли альтернативні варіанти більш обмежені, пропозиції Nomad стають ще більш привабливими. А з їх постійним прагненням до досконалості, не дивно, що їх шкіряні чохли для iPhone залишаються одними з найкращих на ринку.

Особисто я завжди отримую задоволення від чохлів Nomad рік за роком. Здатність підтримувати високу якість і надійність рік за роком свідчить про їхнє прагнення до досконалості. Патина на чохлах з часом додає їм характеру та шарму, роблячи їх ще більш унікальними та індивідуальними для користувача.

Де Nomad дійсно прориває нові горизонти, так це в конкуренції з іншими чохлами. Рішення Apple повністю відмовитися від шкіри не було б таким сміливим, якби у компанії була надійна альтернатива. Але не схоже, що FineWoven впорається з цим завданням. Нижче ви знайдете фото мого чохла Nomad поруч з деякими вітринними варіантами з магазину Apple. Висновки очевидні.

Огляд шкіряного чохла для Nomad для iPhone 15
Джерело: 9to5toys.com

Тож якщо ви розчарувалися в чохлах FineWoven, або просто хочете придбати для свого iPhone 15 найкращий шкіряний чохол, у вас є лише одна відповідь. Придбайте один із чохлів Nomad. Стандартний шкіряний чохол за 2499 грн. підійде більшості користувачів, а ті, хто бажає отримати більше преміальності, не будуть розчаровані, якщо витратять додаткові 1500 грн. на чохол Horween за 3999 грн.

Купуй Nomad на iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – NOMAD5

Джерело: 9to5toys.com

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: