Крипто Новини 12.04.2022 о 19:19 comment views icon

4X-стратегія «Civitas» на блокчейні з елементами доповненої реальності залучила $20 млн

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg

Максим Григор'єв

Автор новин

Directive Games заявила про залучення $20 млн на розробку амбітної розрахованої на багато користувачів гри «Civitas» в жанрах стратегія і містобудування. Раунд фінансування очолили Delphi Digital та Three Arrows Capital. Серед учасників – Framework, Bitkraft, DeFiance та Sfermion. До раунду також приєдналася низка стратегічних партнерів, у тому числі студія розробки ігор CCP Games, творці легендарної MMO EVE Online, разом з YGG та Merit Circle, двох з найбільших гільдій у космосимі.

4X-стратегія «Civitas» на блокчейні з елементами доповненої реальності залучила $20 млн

Основною ідеєю «Civitas» є колективне будівництво, укладання спілок та битви з іншими містами. Гравцю на початку видається ділянка землі, якою він може розпоряджатися на свій розсуд. Наприклад, для збору ресурсів, будівництва чи допомоги місту.

Між собою міста конкурують за обмежені ресурси на карті світу та керуються з використанням системи subDAO (децентралізованою автономною організацією). Гравці можуть бути співвласниками цієї системи, купуючи токени.

subDAO надає громадянам міст вибір векторів розвитку, такі як управління, релігія, банківські системи та загальна структура.

Гравці також можуть брати участь в івентах у реальному житті, використовуючи запатентовану технологію доповненої реальності та геолокації. Розробники обіцяють пошуки скарбів, мініігри та видобуток внутрішньоігрових ресурсів або токенів.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

«З моменту створення студії ми стали піонерами у створенні кожного окремого компонента, пов’язаного зі створенням великих віртуальних світів».

Автор ідеї Civitas Кент Байєрс

Раніше Байєрс допомагав запустити одну з перших повністю кросплатформових розрахованих на багато користувачів VR-ігор у 2015 році й демонстрував технологію доповненої реальності на основній сцені Apple у 2017 і 2018 роках.

На створення гри Байєрса надихнули «Civilization», «Settlers of Catan» та «Eve Online». У «Civitas» він хоче приділити велику увагу реальній економіці, соціальним стимулам та, що не менш важливо, реальним наслідкам рішень гравця.

Зараз «Civitas» знаходиться на стадії підготовки до випуску для ПК, iOS та Android. Розробкою займається студія Directive Games, заснована у 2014 році та очолювана командою ветеранів індустрії CCP Games, LucasArts, Weta Digital, DICE, Square Enix, Ubisoft і Tencent.

Компанія сподівається запустити бета-версію в першому кварталі 2023 року, а потім того ж року випустити публічний реліз.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: