Новини Крипто 08.06.2022 о 20:39 comment views icon

Adyingnobody пообіцяв надати докази серйозних злочинів в криптоіндустрії, які отримав нібито через витік Telegram – спільнота закликала не переходити за сумнівними посиланнями

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Цього тижня криптоспільноту сколихнув анонім з ніком Adyingnobody у Twitter. Він заявив, що завдяки експлойту платформи Telegram йому вдалося отримати великий обсяг даних (137 ГБ) про правопорушення відомих осіб та провідних проєктів у криптоіндустрії.

Adyingnobody має намір викрити учасників криптопростору і розкрити їх темні справи. За його словами, ймовірні докази незаконної діяльності включають великий перелік злочинів, починаючи від шахрайства та махінацій та закінчуючи вбивствами, крадіжками та сексуальним насильством. Оприлюднення цих даних може спричинити «розкол у всій криптовалютній спільноті».

Ці публікації привернули увагу величезної кількості людей. Усього за один день кількість підписників Adyingnobody у Twitter досягла майже 40 тис. А на адресу гаманця Ethereum, вказаного у профілі Adyingnobody, вже надійшло понад 40 транзакції. Ймовірно, це перекази від осіб, які хочуть поглянути на інформацію, яку планується розкрити.

Водночас деякі учасники криптоспільноти нагадують про необхідність бути обережними, маючи справу з ймовірним викривачем. Адже він і сам може бути шахраєм. Але навіть якщо звинувачення Adyingnobody не є безпідставними, спільноті слід виявляти обережність щодо будь-яких файлів, що надходять від анонімних облікових записів.

Курс Розмовної англійської від Englishdom.
Після цього курсу ви зможете спілкуватись з іноземцями і цікаво розкажете про себе.
Приєднатися

Крім того, користувач Zugged стверджує, що у Telegram не було вразливостей, про які заявляє Adyingnobody. Тому вчинок анонімного викривача він називає «рекламним ходом».

Курс Розмовної англійської від Englishdom.
Після цього курсу ви зможете спілкуватись з іноземцями і цікаво розкажете про себе.
Приєднатися

Адміністрація Telegram офіційно відреагувала на претензії, заявивши, що дії Adyingnobody можуть бути спробою «змусити користувачів завантажувати шкідливе програмне забезпечення».

Джерело: cointelegraph


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: