Новини Технології 02.02.2024 о 10:27 comment views icon

Apple інтегрує функції генеративного штучного інтелекту в свій софт «пізніше цього року», — Тім Кук

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg

Юрій Орос

Автор новин

Apple інтегрує функції генеративного штучного інтелекту в свій софт «пізніше цього року», — Тім Кук

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Під час квартального дзвінка Apple з інвесторами, генеральний директор Тім Кук повідомив, що компанія працює над генеративними функціями програмного забезпечення зі штучним інтелектом, які стануть доступними для клієнтів «пізніше цього року». Це збігається з інформацією про те, що iOS 18 може стати «найбільшим» оновленням в історії операційної системи, в тому числі завдяки ШІ. Кук кілька разів згадував генеративний ШІ, але конкретно не уточнював.

RCS та Siri з генеративним ШІ: iOS 18 обіцяє стати найбільшим оновленням мобільної ОС Apple

Дивлячись у майбутнє, ми продовжуватимемо інвестувати в ці та інші технології, які визначатимуть майбутнє. Це містить штучний інтелект, на який ми продовжуємо витрачати величезну кількість часу і зусиль, і ми раді поділитися деталями нашої поточної роботи в цій галузі пізніше в цьому році.

— Тім Кук.

Програмні функції штучного інтелекту — від розширеної обробки фотографій до вдосконалення текстового редактора — були основною маркетингової стратегії для смартфонів від Google і Samsung в останні місяці, передає The Verge. Apple рідко заявляє про свої майбутні кроки, тож можна вважати це ознакою того, що компанія має амбітні плани інтегрувати ШІ в свої програмні платформи — iOS, iPadOS і macOS.

Дозвольте мені лише сказати, що я вважаю, що перед Apple відкриваються величезні можливості з генеративним штучним інтелектом, не вдаючись у подробиці і не забігаючи наперед.

— сказав Кук на завершення дзвінка.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: