Новини Пристрої 07.05.2024 о 11:55 comment views icon

Apple Pencil Pro – на японському сайті Apple знайшли згадку нового стилуса. Анонс очікується вже сьогодні

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

У коді на сайті Apple в Японії знайшли згадку про Apple Pencil Pro. Це потенційний натяк на ще одну новинку, яка може бути анонсована на заході, який розпочнеться вже сьогодні та буде присвячений планшетам iPad.

Код було виявлено в альтернативному тексті, який описує GIF-анімацію для події Apple. Він кілька разів згадує Pencil Pro. Альтернативний текст описує зображення наступним чином:

«Зелений, жовтий, помаранчевий і синій папір складено, щоб утворити логотип Apple. Усередині логотипу видно руку творця, яка тримає Apple Pencil Pro і готується малювати. Помаранчеві та рожеві бризки вириваються з кінчика Apple Pencil Pro, який притиснутий до нижньої частини логотипу, створюючи яскравий візерунок хвилі вгору. Коли творець обертає Apple Pencil Pro між великим і вказівним пальцями, рожеві, помаранчеві та білі краплі кружляють за ним, а папір м’яко тріпоче під час руху».

Водночас альтернативний текст на сайту Apple у США (та в інших регіонах) має опис зображення зі згадкою Apple Pencil, а не Apple Pencil Pro. Можливо, це була просто помилка, і людина, яка ввела альтернативний текст, мала на увазі саме Apple Pencil.

Очікується, що Apple покаже нові моделі iPad під час заходу Let Loose, який відбудеться 7 травня і розпочнеться о 17 годині за Київським часом. Чутки припускають, що Apple може представити оновлений Apple Pencil зі змінними магнітними наконечниками та підтримкою жесту стискання.

Apple має намір перетворити iPad Pro на справжню заміну ноутбуку, — Марк Гурман

Онлайн-курс "2D Animation" від Skvot.
Покроково та з фідбеком від лекторки увійдіть у 2D-анімацію через вивчення софтів, інструментів та створення кейсу у портфоліо.
Програма курсу та реєстрація

Джерело: The Verge

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: