Новини Пристрої 16.02.2024 о 11:51 comment views icon

Apple Vision Pro отримала спеціальний застосунок TikTok

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg

Юрій Орос

Автор новин

Apple Vision Pro отримала спеціальний застосунок TikTok

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Apple Vision Pro під час виходу привернув увагу відсутністю спеціальних застосунків найвідоміших відеосервісів, зокрема Netflix і YouTube. Проте, коли гарнітурі офіційно виповнилося два тижні, Apple має третього великого гравця — Vision Pro отримала нативний застосунок TikTok.

Apple запропонувала понад 600 програм, створених спеціально для Vision Pro — Netflix і YouTube, як і очікувалось, відсутні

Це не просто трохи адаптований застосунок для iPad, передає Engadget. Тут є кілька акуратних функцій, які використовують переваги гарнітури від Apple. Панель навігації винесена за межі екрана, що дає змогу користувачам переглядати відеоконтент з меншою кількістю перешкод.

Apple Vision Pro отримала спеціальний застосунок TikTok

Це поширюється на розділи коментарів і профілі авторів, оскільки вони тепер з’являються у вигляді розширень поряд зі стрічкою, що, за словами TikTok, забезпечує «більш захопливий досвід перегляду контенту». З цією метою TikTok інтегрується з імерсивним середовищем гарнітури, тож люди можуть дивитися короткі відео немов на Місяці або в оточенні національного парку Йосеміті.

Онлайн-курс "Business English for Marketers" від Laba.
Опануйте професійну англійську для маркетингу.Розширте карʼєрні можливості для роботи з іноземними колегами: від розробки нових продуктів до презентації стратегії бренду.
Детальніше про курс

TikTok також працює з функцією спільного простору Vision Pro, що дає змогу екрана застосунку існувати десь на периферії. Його положення залишатиметься статичним, наприклад на холодильнику, якщо користувач полюбляє дивитися короткі відео пі час готування їжі, тож він буде на тому самому місці щоразу, коли вдягатиме гарнітуру.

Ейфорія минає: власники повертають Apple Vision Pro через дискомфорт, замалу продуктивність або непотрібність

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: