Новини Софт 10.03.2023 о 11:59 comment views icon

Apple запускає окремий застосунок для класичної музики з 5 млн «унікальних» треків — він буде доступним і для користувачів Android

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Нова музична програма під назвою Apple Music Classical запрацює з 28 березня.

Каталог застосунку включатиме понад п’ять мільйонів унікальних треків та тисячі ексклюзивних альбомів. Чимало композицій було записано і випущено в кількох версіях та інтерпретаціях.

Apple запускає окремий застосунок для класичної музики з 5 млн «унікальних» треків — він буде доступним і для користувачів Android

Apple каже, що застосунок пропонуватиме «повні та точні метадані» та можливість «пошуку за композитором, твором, диригентом або номером у каталозі».

Компанія придбала широко розрекламований стримінговий сервіс класичної музики Primephonic у серпні 2021 року, заявляючи, що передплатники «отримають покращений досвід класичної музики — у плейлистах Primephonic та ексклюзивний аудіоконтент».

Основи Web дизайну від Ithillel.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Безплатний доступ до Apple Music Classical з 28 березня отримають усі нинішні підписники Apple Music, однак для використання застосунку необхідне інтернет-підключення.

За словами компанії, «незабаром» з’явиться і версія застосунку для Android.

Раніше конкурент Apple Music, Spotify, оголосив про важливі зміни в дизайні застосунку. У новому інтерфейсі на домашній сторінці з’явиться так звана «вертикальна прокрутка» — схожа на ту, яку ми бачимо зараз у TikTok та Instagram. Обкладинки альбомів та плейлистів розташовані угорі, а внизу — відеоподкаст, який можна буде відтворити одним дотиком; у плейлистах з’являться трохи більші зображення — які «більш детально розповідатимуть про плейлист». 


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: