Новини Софт 06.10.2022 о 12:32 comment views icon

Багато гравців все ще не можуть зайти в Overwatch 2 – система захисту SMS Protect не приймає телефонні номери з тарифами передплати

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Запуск гри Overwatch 2 виявився проблемним – гравці змушені були проводити час у чергах, а потім через «масову DDoS-атаку» і зовсім не могли під’єднатися до ігрових серверів. Але то були не єдині проблеми.

Наприклад, із виходом Overwatch 2 з’явився кроспрогрес. Користувачі, які мали кілька копій Overwatch на ПК, PlayStation, Xbox або Switch, тепер можуть об’єднати ці облікові записи зі своїм обліковим записом Battle.net для безперешкодного перехресного прогресу. Але, як виявилося, це злиття працює не для всіх, і гравці, що заходять до Overwatch 2, виявляють, що їх косметичні предмети зникли. Blizzard обізнана з цією проблемою і працює над її усуненням.

Багато користувачів скаржилися, що нововведення в рамках ініціативи щодо безпеки Defense Matrix також не дають можливості пограти в Overwatch 2.

«SMS Protect допомагає підтвердити право власності на ваш обліковий запис у разі непередбаченої компрометації облікового запису», – написала Blizzard, анонсуючи Defense Matrix.

Як виявилося, всі гравці Overwatch 2 повинні надати телефонний номер, що діє. При цьому користувачі передплачених тарифів або сервісів VoIP-телефонії опинилися за бортом, оскільки не могли користуватися функцією SMS Protect. В результаті багато клієнтів мобільних операторів у США, Україні та інших країнах були обмежені в можливості запустити гру. Хоча ті ж номери передплаченої форми зв’язку нормально проходили перевірку в інших іграх, таких як Dota 2.

«Я багато років грав із друзями та сім’єю, тепер я не можу грати ні з ким із них через мій тарифний план», — написав один із засмучених гравців. «Ніколи не думав, що мене позбавлять права грати в Overwatch через мою здатність дозволити телефонний контракт. Blizzard — перша компанія, яка змусила мене почуватися надто бідним, щоб грати у гру».

Онлайн-курс "Фінансовий аналіз" від Laba.
Навчіться читати фінзвітність так, щоб ухвалювати ефективні бізнес-рішення.Досвідом поділиться експерт, що 20 років займається фінансами і їхньою автоматизацією.
Детальніше про курс

Надалі Blizzard відреагувала на критику і заявила, що послабить вимогу SMS Protect для теперішніх гравців Overwatch із підключеними обліковими записами Battle.net.

У будь-якому випадку, навіть після декількох днів з моменту запуску проблема Overwatch 2 полягає в тому, що багато користувачів все ще не можуть зайти в гру.

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: