Новини Кіно 19.07.2023 о 12:53 comment views icon

«‎Барбі» потужно дебютує на Rotten Tomatoes, отримавши 89% «‎свіжості» від критиків

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«‎Барбі» потужно дебютує на Rotten Tomatoes, отримавши 89% «‎свіжості» від критиків

Слідом за відгуками глядачів романтична комедія про ляльок Mattel «‎Барбі» з Марґо Роббі та Раяном Ґослінґом в головних ролях отримала перші оцінки від професійних критиків. Схоже, фільм Ґрети Ґервіґ вразив і журналістів, оскільки нинішня оцінка досягла 89% на основі 114 оглядів.

Стрічку називають «‎душевною» та «‎чарівною», акторів хвалять за «‎зірковий» виступ, а Ґервіґ згадують як «режисерку, народжену для кіно‎». Ось кілька показових цитат з рецензій:

Девід Фір, Rolling Stone: «У великому фільмі все ще можуть бути великі ідеї у 2023 році. Навіть у фільмі про Барбі. Особливо у фільмі про Барбі».

Манола Даргіс, The New York Times: «Бренд Mattel відіграв важливу роль, однак режисерська робота Ґервіґ настільки вільна, що вона, здається, народжена для кіно».

Пітер Дебрюґе, Variety: «Ґервіґ зняла такий сімейний фільм, який вона, напевно, хотіла б подивитися дитиною. Це чудове досягнення».

Пітер Гавелл, Toronto Star: «‎Що дійсно приваблює у цій комедії, так це зіркові виступи, включно з виконавицею головної ролі. Це найсмішніший акторський склад, за яким я спостерігав останнім часом».

Онлайн-курс "Computer Vision" від robot_dreams.
Застосовуйте Machine Learning / Deep Learning та вчіть нейронні мережі розпізнавати об’єкти на відео. Отримайте необхідні компетенції Computer Vision Engineer.
Дізнатись більше про курс

Сюжет фільму Ґрети Ґервіґ зосереджується на подорожі ляльок у реальний світ, який приймає їх явно не так, як ті очікували: Барбі стикається з сексуальними домаганнями та арештом, а Кену, до його великого розчарування, не дозволяють провести апендектомію на людині. Згодом головна героїня тікатиме від генерального директора компанії Mattel який відчайдушно прагне помістити її «назад у коробку».

У гігантському переліку акторського складу також є Вілл Феррелл, Америка Феррера, Кейт Маккіннон, Майкл Сера, Аріана Ґрінблатт, Ісса Рей, Рея Перлман, Ана Круз Кейн, Емма Макі, Гері Неф, Александра Шипп, Кінгслі Бен-Адір, Сіму Лю, Нкуті Ґатва, Скотт Еванс, Джеймі Деметріу, Коннор Свінделлс, Шерон Руні, Нікола Кофлан, Ріту Арья, Дуа Ліпа, Гелен Міррен.

В українських кінотеатрах «Барбі» стартує вже завтра, 20 липня.

Раніше ми повідомляли, що новостворений бренд Mattel Films має у розробці ще понад 40 фільмів (14 з них саме про іграшки).

Трейлер (з українським дубляжем)


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: