Новини Кіно 28.07.2023 о 09:08 comment views icon

«Барбі» Ґрети Ґервіґ вже зібрала $530 млн по світу — менш ніж за тиждень

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«Барбі» Ґрети Ґервіґ вже зібрала $530 млн по світу — менш ніж за тиждень

Вірусна рекламна кампанія фільму про ляльок Mattel принесла свої плоди – слідом за рекордним дебютом із $337 млн, «Барбі‎» перетинає позначку в пів мільярда глобальних касових зборів.

Нині романтична комедія Ґрети Ґервіґ посідає 5-те місце у переліку найкасовіших фільмів року, а історична драма Крістофера Нолана «Оппенгеймер» – 13-те, з $260 млн.

«Барбі‎» домінує на кожному ринку із $294 млн міжнародної каси загалом – стрічка Warner Brothers. заробила $40,2 млн у Великій Британії, $25,2 млн у Бразилії, $18,9 млн в Австралії та $15,9 млн у Китаї. І фільм досить високо оцінюють як глядачі, так і критики: на Rotten Tomatoes стрічка отримала 89%, CinemaScore оцінює її як «A», а Metacritic надає 80 балів. Перегляньте нашу рецензію нижче:

Рецензія на фільм «Барбі» / Barbie

В «‎Барбі» ролі головних ляльок виконали Марґо Роббі та Раян Ґослінґ, які подорожують із барвистого ідеального Барбіленду у реальний світ. В Україні стрічка дебютувала 20 липня і теж доволі потужно – зібравши рекордні за час повномасштабного вторгнення 33 млн гривень за перший вікенд, перевершивши показники другого «‎Аватара» Джеймса Кемерона та найкасовішого українського мультфільму «‎Мавка».

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

BaiRBIE.me – ШІ-інструмент, який «‎перетворить» вас на Барбі чи Кена за лічені хвилини

Нині Ґервіґ каже, що не має бажання робити продовження — у неї поки немає ідей, бо все виклала у першому фільмі. Водночас Mattel вже розповідає про сиквел та намір запустити цілий Барбі-всесвіт — на додаток до загалом 14 фільмів про власні іграшки, які компанія планує випустити найближчими роками.

Що після «Барбі»: в планах Mattel ще щонайменше 14 фільмів про іграшки, включно з Hot Wheels Дж. Дж. Абрамса


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: