Новини Софт 26.07.2023 о 09:34 comment views icon

BaiRBIE.me – ШІ-інструмент, який «‎перетворить» вас на Барбі чи Кена за лічені хвилини

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Тотальна «‎барбіманія» у мережі лише посилилась з дебютом фільму Warner Bros., а доступність інструментів штучного інтелекту дозволила кожному побачити, як би він виглядав у ролі ляльки Mattel.

Один з таких — сайт BaiRBIE.me, який зі звичайного селфі генерує зображення Барбі чи Кена, але з вашим обличчям.

На сайті необхідно завантажити фото високої роздільної здатності, без окулярів, де ви прямо дивитись у камеру, обрати колір волосся, шкіри, расу, стать (фактично вказати Барбі ви чи Кен), а також залишити імейл. За кілька секунд чи хвилин (залежно від того, наскільки популярний інструмент на цей момент) ви можете отримати 4 варіанти зі своїми фото в образі ляльок Mattel (або більше, але за додаткову плату).

У мережі вже є сотні прикладів роботи інструменту – у Twitter навіть виклали варіанти того, як би виглядали президенти України в образі Кена:

Онлайн-курс "React Native Developer" від robot_dreams.
Опануйте кросплатформну розробку на React Native та навчіться створювати повноцінні застосунки для iOS та Android.
Програма курсу і реєстрація

Або Валерій Залужний:

Є примітка, що сайт пародійний і не був схвалений проєктом Барбі чи компанією Mattel – це справа рук не досить відомого стартапу Rwnway, який займається брендингом та дизайном, штучним інтелектом та біотехнологіями. Один із засновників – Армон Шарей, раніше керував бостонською компанією SQZ Biotech, яка займається розробкою клітинної терапії нового покоління. Також, судячи з профілю у соцмережах, у складі проєкту Rwnway працює росіянка:

Онлайн-курс "React Native Developer" від robot_dreams.
Опануйте кросплатформну розробку на React Native та навчіться створювати повноцінні застосунки для iOS та Android.
Програма курсу і реєстрація

Сайт також (крім того, що отримує доступ до ваших фото та адреси електронної пошти) передбачає у власній політиці, що може використати ваші зображення у вигляді Барбі чи Кена «‎для покращення продуктів» компанії, зокрема й навчання ШІ.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: