Новини Новини 07.02.2023 о 15:28 comment views icon

Binance з 8 лютого зупиняє перекази в доларах США

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Binance запроваджує тимчасове обмеження на депозити та зняття коштів у доларах США, яке вступить в дію вже 8 лютого 2023 року. 

“Ми тимчасово призупиняємо банківські перекази в доларах США з 8 лютого. Постраждалих клієнтів ми сповіщуємо безпосередньо”, — сказав CNBC представник Binance.

За словами компанії лише “0,01% щомісячних активних користувачів використовують банківські перекази в доларах США”. Нині у криптобіржі працюють над тим, щоб якомога швидше відновити роботу служби. 

Обмеження не пошириться на Binance US — американський підрозділ компанії, який регулюється Мережею боротьби з фінансовими злочинами Міністерства фінансів США. Таким чином, клієнти з США, які переказують гроші на або з банківських рахунків у доларах, не постраждають.

Основна біржа Binance не обслуговує користувачів із США.

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

Згідно з даними Arkham Intelligence, після оголошення про обмеження стався різкий сплеск відтоку коштів з криптогаманців Binance — мільйони стейблкоїнів, прив’язаних до долара (таких як Tether і USD Coin) “втекли” на біржі конкурентів або окремі гаманці. 

DefiLlama пише, що чистий відтік доларів з Binance за день склав понад $172 мільйони. За даними Arkham, це “мізерна сума грошей” для компанії, яка має криптоактиви на $42,2 мільярда.

“Відтоки завжди збільшуються, коли ціни починають вирівнюватися після коливання ринку — те, що ми спостерігали минулого тижня [біткоїн досяг найвищого рівня з серпня 2022 року], коли деякі користувачі фіксували прибуток”, — каже речник Binance.  

На токен Binance, BNB, новина майже не вплинула — він стабільно тримався на рівні близько $328.

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

Наприкінці січня Binance заявила, що її американський партнер Signature Bank збільшив мінімальну суму транзакцій у доларах США до $100 000, яка застосовуватиметься до всіх клієнтів криптобіржі.

У Binance заявили, що клієнти все ще можуть використовувати інші фіатні валюти або способи оплати для купівлі криптовалюти. 

“Для невеликої кількості постраждалих користувачів у нас буде новий партнер, про якого ми оголосимо протягом наступних кількох тижнів”, — сказав речник.

ЄС вимагатиме від банків тримати євро власного капіталу на кожен євро у криптовалюті

Джерело: CNBC


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: