Новини Технології 15.03.2023 о 10:20 comment views icon

Чатбот Microsoft Bing таємно працював з GPT-4 — ще до її офіційного запуску

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Виявляється, ШІ-чатбот, вбудований в пошукову систему Bing, весь час працював, покладаючись на нове покоління мовної моделі OpenAI — GPT-4, яку офіційно запустили лише вчора.

«Ми раді підтвердити, що новий Bing працює на GPT-4, налаштованій для пошуку. Якщо ви користувалися ним у попередньому перегляді протягом останніх шести тижнів, ви вже мали ранній погляд на потужність останньої моделі OpenAI», — йдеться в дописі Юсуфа Мехді, керівника напрямку споживчого маркетингу Microsoft.

ШІ-чатбот Bing надає узагальнені відповіді на пошукові запити у спосіб, який виглядає більш зрозумілим, ніж перелік активних посилань. Microsoft раніше заявляла, що оновлений пошуковик працює на базі так званої моделі «Prometheus».

Новий Bing лише виграє від майбутніх удосконалень OpenAI до «GPT-4 і далі», впевнений Мехді. Компанія також пом’якшує обмеження, встановлені для чатбота Bing — нині користувачі можуть надати 15 запитів за сеанс і до 150 на день загалом.

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

Раніше, Google оголосила про запуск функцій штучного інтелекту в Gmail, Документах тощо, а також про відкриття доступу до власної мовної моделі штучного інтелекту PaLM.

Джерело: The Verge

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: