Новини Технології 14.03.2023 о 18:38 comment views icon

Google анонсувала нові генеративні ШІ-функції в Gmail та «Документах» — без жодної згадки про Bard

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Google анонсує перший пакет продуктів Workspace  з інтегрованим штучним інтелектом, схожим за функціями на ChatGPT.

У Google Документах ШІ генеруватиме текст — роботу нової функції демонструють на прикладі запиту на опис вакансії.  Ви надаєте коротку підказку, а штучний інтелект створює детальну схему з вимогами. Те саме, що міг би зробити ChatGPT з єдиним винятком — функція відтепер буде доступна безпосередньо у текстовому документі.

Google обіцяє, що майбутні доповнення зможуть писати, перевіряти та переписувати тексти, а також пропонувати цікаві ідеї. 

У Gmail вже наявні функції «Розумної відповіді» та «Розумного створення», а відтепер штучний інтелект може доповнити невеличкий лист або скоротити довгий, а також змінити його тон на більш офіційний чи перетворити текст на маркований список. 

Google також роз’яснила, які розробники зможуть використовувати цей ШІ,  API якого незабаром з’явиться у відкритому доступі. Компанія також додасть генеративний штучний інтелект, який називає PaLM, у хмару Vertex AI та App Builder.

В анонсі чітко наголошується, що штучний інтелект — це не заміна людського письма, креативності та винахідливості; інструмент створено, як наголошує Google, і для того, щоб «тримати користувача під контролем». 

Онлайн-курс "Створення особистого бренду" від Skvot.
Прокачайте особистий бренд для підсилення власного бізнесу, підвищення продажів та впізнаваність на ринку.
Дізнатись більше про програму курсу і досвід лектора

Цього місяця ШІ-інструменти в Google Документах та Gmail запустять для обмеженого кола тестувальників, а пізніше – для широкого загалу.

Раніше конкурент Google, Microsoft, яка інвестувала в розробника ChatGPT $10 млрд, запустила Teams Premium з ШІ-функціями на базі GPT-3.5, а також оголосила про плани інтегрувати мовну модель в PowerPoint, Word та Outlook

Джерело: 9to5google

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: