Новини Технології 11.01.2024 о 12:34 comment views icon

ChatGPT «зліг‎» — на тлі запуску GPT Store від OpenAI

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Downdetector фіксував повідомлення про збої ChatGPT з 5 до 11 години 11 січня — одразу після того, як з’явились новини про запуск GPT Store.

ChatGPT «зліг‎» — на тлі запуску GPT Store від OpenAI

Сайт спочатку довго не завантажувався, а згодом видавав повідомлення про помилку — «‎Internal Server Error».

Користувачі також повідомляли, що коли ChatGPT зрештою завантажувався, історія чату була відсутня.

Курс-професія "Дизайнер інтер'єрів" від Skvot.
Велика практична програма для всіх, хто хоче засвоїти професію дизайнера інтер'єрів і заробляти на реальних проєктах відразу після курсу. Досвідом та інсайтами діляться одразу три лектори.
Програма курсу

На сторінці підтримки OpenAI заявили про «погіршення якості обслуговування» в ChatGPT, але наразі стверджують, що «інцидент вирішено» — поки без пояснення причин, але, ймовірно, справа таки у великій увазі до GPT Store, який доступний із домашньої сторінки передплатників ChatGPT.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: