Новини Новини 30.01.2023 о 19:35 comment views icon

Майстер-клас від хижака: дикий ведмідь зробив понад 400 селфі-знімків, позуючи перед камерою спостереження

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Якщо ви почуваєте себе невпевнено перед фотооб’єктивом, беріть приклад з американського чорного ведмедя. Той, натрапивши на камеру спостереження, скористався ситуацією та отримав чотири сотні знімків у свій ведмежий фотоальбом.

Фахівці, часто спостерігають за дикою природою, за допомогою камер, які активуються рухом. Знімки використовують для картографування звичок і середовища проживання дикої природи, а також для моніторингу землекористування та потреб у захисті диких територій. 

Подібні об’єктиви розмістили за межами міста Боулдер (Колорадо), бо місцевий ландшафт багатий на койотів, бобрів, гірських левів, чорних ведмедів тощо. І в одній з камер чиновники згодом натрапили на сюрприз — цілу фотосесію від одного з мешканців гірського парку.

З понад 580 відзнятих фото — чотири сотні належали чорному ведмедю. Схоже тварина відчувала себе досить впевнено під час незапланованої фотосесії, і наче справжня модель позувала у фас, профіль та “жартома” показала язика на камеру.

Більшість тварин не помічають камеру, але чиновники кажуть, що цього ведмедя вона дійсно захопила. 

“У цьому випадку ведмідь особливо зацікавився однією з наших камер дикої природи та скористався нагодою, щоб зробити сотні “селфі”. Ці фотографії змусили нас сміятися, і ми думаємо, що й інших також”, — сказав представник організації “Open Space and Mountain Parks” Філліп Єйтс.

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

Акваріумна рибка «пограбувала» ютубера на 500 ієн за допомогою Nintendo Switch та контролера захоплення руху під час онлайн-експерименту

Джерело: The Guardian


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: