Новини WTF 30.04.2024 о 13:23 comment views icon

Екс-менеджерка X Twitter (та, яка спала в офісі), тепер працює в Meta і розповідає цікаве про Ілона Маска

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Пам’ятаєте жіночку, яка спала в офісі X Twitter та виправдовувала методи Ілона Маска, а її все одно звільнили? Так от, зараз Естер Кроуфорд працює на Марка Цукерберга в Meta, про що вона розповіла в Instagram. Кроуфорд була директором з управління продуктами XTwitter більше двох років, перш ніж її звільнили в лютому 2023 року.

Менеджерка X Twitter (та, яка спала в офісі), тепер працює в Meta

«Кілька особистих новин: я приєднався до команди Messenger в Meta в якості директора з продукту. Месенджери змінили те, як ми спілкуємося з друзями, родиною, творцями контенту, бізнесом, а тепер це ще й інтерфейс для взаємодії зі штучним інтелектом … Хоча я розглядала багато чудових варіантів, Meta була моїм найкращим вибором, тому що я одержимий тим, як люди спілкуються за допомогою технологій — жодна інша компанія не має більшого масштабу впливу в цьому просторі, ніж Meta, яка об’єднує майже 4 мільярди людей (половину людства)».

Кроуфорд вважали одною з головних заступниць Ілона Маска після того, як він очолив компанію в жовтні 2022 року. Вона була відповідальною за службу підписки Twitter Blue та стала відомою, коли вона публічно прийняла жорстку культуру роботи Маска .

«Коли ваша команда цілодобово дотримується дедлайнів, інколи ви спите там, де працюєте», — писала тоді Кроуфорд в X.

Але попри те, що вона пережила перші три раунди звільнень у компанії , Кроуфорд зрештою звільнили в лютому 2023 року. Вона розповіла про свої думки щодо Маска та його стилю керування липні того ж року.

  • «Насамперед Ілон дивно чарівний і щиро смішний», — писала Кроуфорд. «…Розповідає ті самі історії та жарти знову і знову… Його особистість і манера поведінки можуть перейти від збудження до злості».
  • «Оскільки було важко прочитати, в якому він настрої і якою буде його реакція на будь-яку річ, люди швидко почали боятися виклику на зустрічі або розповідати йому погані новини», — сказав Кроуфорд.
  • «Іноді здавалося, що внутрішнє оточення було надто ревним і фанатичним у своїй непохитній підтримці всього, що він говорив».

Тим не менш, Кроуфорд каже, що не припинить користуватися X лише тому, що приєдналася до Meta. за її словами, вона є прихильницею використання «всіх соціальних продуктів, які тільки можна розробити».

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

Вас звільнять з Twitter навіть якщо ви залишаєтеся спати на роботі – скорочено Естер Кроуфорд, яка керувала Twitter Blue, та ще 50 осіб

Джерело: Business Insider

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: