Новини WTF 15.02.2024 о 16:36 comment views icon

Екс-зірка «дитячого» YouTube заробила $100 000 за рік на OnlyFans і «ні про що не шкодує»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Екс-зірка «дитячого» YouTube заробила $100 000 за рік на OnlyFans і «ні про що не шкодує»

Ліззі Капрі запустила свій YouTube-канал у 2018 році та лише за пару місяців набрала мільйон підписок, ставши зіркою серед творців контенту для дітей.

Нині в дівчини понад 7 млн підписників, а контент переважно складається з яскравих відео у рожевих тонах з розпаковками іграшок. Цього року Ліззі відсвяткує своє 30-річчя і планує зрештою розпрощатися з YouTube… на користь OnlyFans.

«За останні шість-сім років мій мозок став настільки натренованим, щоб створювати надзвичайно барвисті, божевільні видовища», – сказала вона. «А зараз мені просто нецікаво їх дивитися».

Зрештою Ліззі перейшла на OnlyFans, де за останній рік, згідно з документами, переглянутими Business Insider, заробила близько $100 000.

Капрі каже, що завжди сумнівалась у своєму тілі та зовнішності, і OnlyFans допоміг підвищити її впевненість. Її обліковий запис «безпечний», оскільки там немає повної оголеності, і вона сприймає свій контент там більше як «художнє самовираження».

«Це також мотивує мене дотримуватися розпорядку тренувань, тому що, коли я маю гарний вигляд, то почуваюся добре», — сказала вона.

В Капрі була певна «моральна дилема», оскільки вона знала, що перехід на контент для дорослих означатиме падіння переглядів — однак ризик був виправданим, навіть попри втрату деяких контрактів. Ролики для дітей від Ліззі раніше набирали від 1 до 4 мільйонів переглядів, а нині — менш як 100 000.

Капрі каже, що хоче бути голосом для жінок, які все життя відчували, що «перебувають у клітці».

Онлайн-курс "Project Manager" від Laba.
Станьте проджектом, що вміє передбачати ризики наперед і доводити проєкт до результату, який хочуть замовники. Поділиться досвідом Павло Харіков, former Head of PMO в Kyivstar.
Програма курсу і реєстрація

Нагадаємо, що торік «заборонений» OnlyFans сплатив майже $1 млн податку за надання послуг на території України.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: