Новини Технології 04.10.2023 о 10:25 comment views icon

Від iPhone до кришок блендерів. Ексдизайнер Apple Джоні Айв інвестував в Cruz

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Компанія Cruz виробляє кришки з USB-C та вбудованими лезами, що перетворюють будь-яку пляшку на портативний блендер.

Cruz запустила BlenderCap на початку року за ціною $129. Пристрій поставляється зі своєю літровою пляшкою, але призначений й для застосування на сторонніх.

Ексдизайнер Apple Джоні Айв інвестує в компанію з виробництва блендерів
BlenderCap від Cruz

Крім інвестицій Айва, у компанії є ще деякий зв’язок з Apple — Cruz заснували її колишні інженери Метью Мур і Дакота Адам, які працювали в команді, що створила оригінальний Apple Watch, а також деякі компоненти iPhone.

«Ми намагаємося створювати продукти в дусі Apple», — сказав Мур.

BlenderCap досить потужний і за один заряд може здійснити шість повноцінних змішувань. Секретна фішка пристрою — акумуляторна технологія, що може використовувати більше потужності в менших форм-факторах.

Ексдизайнер Apple Джоні Айв інвестує в компанію з виробництва блендерів
Джоні Айв

У пресрелізі Cruz зазначено, що компанія сподівається використати інвестиції Айва, щоб вивести на ринок «серію нових продуктів» у наступному році. Засновники зазначили, що зосереджені на «розбудові технологічної екосистеми у сфері напоїв, використовуючи пляшки з широким горлом як основу», а також працюють над «різноманітною побутовою технікою».

Серед решти інвесторів Cruz — колишній віцепрезидент Apple Нік Форленц та колишній генеральний директор eBay Девін Веніг.

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Хоча Айв не брав участі в розробці BlenderCap, його студія LoveFrom працювала над низкою різних проєктів після того, як дизайнер залишив Apple у 2019 році. Це включало проєкти для Airbnb, Ferrari та Red Nose для британської благодійної організації Comic Relief.

Нещодавно з’явилися повідомлення про те, що Айв веде перемовини з OpenAI щодо створення першого споживчого пристрою фірми або «iPhone зі штучним інтелектом».

The Information: Джоні Айв та Сем Альтман метикують над «ґаджетом зі штучним інтелектом». It’s revolution?

Джерело: Bloomberg, The Verge

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: