Новини Софт 26.10.2023 о 09:10 comment views icon

Функція, яку ніхто не просив: X/Twitter запустив аудіо- та відеодзвінки на платформі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Ілон Маск анонсував, що дзвінки будуть доступні на iOS, Android, Mac і ПК «без використання номера».

X, раніше відомий як Twitter, запустив аудіо- та відеодзвінки. Деякі користувачі вже отримали сповіщення під час відкриття застосунку, а на офіційній сторінці соцмережі без зайвої інформації скромно написали:  «Ви готові?».

Як повідомляє The Verge, активувати функцію можна за допомогою нового перемикача у налаштуваннях, де також можна обрати користувачів, з якими ви не проти порозмовляти в аудіо чи відеоформаті: ті, хто є в вашій адресній книзі; ті, на кого ви підписані; або верифіковані користувачі (можна обрати усі три категорії).

Функція, яку ніхто не просив: X/Twitter запустив аудіо- та відеодзвінки на платформі

Ймовірно, функцію почали розгортати лише у США або для вибраних користувачів, оскільки в деяких українських акаунтах налаштування ще не оновились.

Раніше Ілон Маск натякав, що функція аудіо- та відеодзвінків на платформі з’явиться як елемент перетворення застосунку на «суперпрограму для всього» — включно із платіжними функціями та розподіленням доходів для творцівВін також додав, що дзвінки будуть доступні на iOS, Android, Mac і ПК «без використання номера».

Минулого тижня творець хештегів Кріс Мессіна виявив у коді X, що аудіо- та відеодзвінки будуть доступні лише тим, хто оформив передплату X (яка, ймовірно скоро міститиме аж три тарифи — включно з тим, що повністю блокує рекламу). Та й загалом соцмережа, схоже, перестане бути безплатною — у Новій Зеландії та Філіппінах вже тестують стягнення $1/рік для усіх користувачів. 


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: