Новини Софт 03.10.2023 о 10:33 comment views icon

Періс Гілтон першою уклала спеціальну угоду з X Ілона Маска — щодо розподілу доходів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Знаменита блондинка й спадкоємиця найбільшої у світі мережі готелів стала першою зіркою, яка отримала пропозицію про розподіл доходів на X.

Цікаво, що угода навіть містить спеціальний хештег для слова, яке Гілтон намагається популяризувати принаймні з 2019 року: «sliving» (у розумінні Періс, це альтернатива слову «‎круто»). Хештег у своєму акаунті опублікувала й гендиректорка X Лінда Яккаріно, сигналізуючи про підписання угоди.

Х та медіакомпанія Гілтон співпрацюватимуть для створення «‎4-х оригінальних відеопрограм про моду, красу, подорожі та інше, що включатимуть онлайн-покупки» — користувачі під час трансляцій Періс зможуть «переглядати каталог продуктів, а потім переходити на сайт, щоб придбати їх». X та знаменитість ділитимуть доходи від проєкту.

X шукає нові шляхи для зростання після дещо хаотичного поглинання Ілона Маска, що призвело до скорочення доходів від реклами майже удвічі. На початку року компанія запустила оновлену передплату Premium, яка пропонує додаткові функції за щомісячну плату. Маск також висловлювався щодо перетворення X на «програму для всього» — з аудіо, відео, покупками, платежами тощо.

Онлайн-курс "Створення текстів" від Skvot.
Великий практичний курс для розвитку скілів письма та створення історій, які хочеться перечитувати Результат курсу — портфоліо з 9 робіт та готовність братися за тексти будь-яких форматів.
Детальніше про курс

Нещодавно соцмережа почала розподіляти певний відсоток доходу від реклами, яка з’являється поряд із публікаціями платних верифікованих користувачів. Однак угода з Гілтон працює дещо інакше — в X заявили, що це «‎інше партнерство, що триватиме 2 роки».

В останні місяці Лінда Яккаріно, яку називають ветераном рекламної індустрії, проводила багато перемовин з брендами, інвесторами у пошуках доходу для X. У липні вона зустрілася з агентствами талантів Creative Arts Agency і United Talent Agency, а також Walt Disney Co. та Гілтон.

Очікується, що в четвер Яккаріно поговорить з банкірами та інвесторами, які фінансували поглинання Twitter Маском, щоб викласти фінансовий план компанії. На конференції Code Conference минулого тижня Лінда заявила, що більшість провідних рекламодавців X повернулися, і компанія може досягти прибутковості до 2024 року.

Періс, яка має 16,6 мільйона підписників на X, прокоментувала угоду на платформі:

«Разом ми будемо досліджувати нові способи спілкування з усіма вами через відео, прямі трансляції, покупки та навіть Spaces. І ми тільки починаємо».

Джерело: The Verge, Bloomberg


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: