Новини Софт 24.07.2023 о 11:08 comment views icon

Twitter змінює назву на 𝕏 — Маск каже, що твіти тепер називатимуться «x’s»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Готуйтесь попрощатися з синьою пташкою та усім, що пов’язане з назвою Twitter.

Ілон Маск взявся за переформатування соціальної мережі й, схоже, планує створити програму, в яку інтегрують платіжні системи по всьому світу. Фактично, користувачі зможуть відправляти й отримувати кошти через X – те, чим надалі називатиметься Twitter.

Ілон Маск впевнений, що оновлення допоможе програмі охопити половину глобальних фінансових платежів – у випадку, якщо «‎все буде зроблено правильно».

Англійська для IT від Englishdom.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

Після придбання Twitter у жовтні минулого року за фантастичні $44 млрд, Маск постійно намагався змінити соцмережу і результати поки невтішні: сині галочки верифікації, які раніше допомагали відрізнити реальні акаунти, відтепер може придбати кожен, хто має зайві $8 на місяць – одна з головних змін, яка спричинила нашестя фейків та відтік рекламодавців з платформи. Решта трансформацій в основному обмежували користувачів, спонукаючи їх оформити передплату Twitter Blue, і щось хороше в цих змінах важко згадати.

«Роками шанувальники та критики спонукали Twitter мріяти про більше, швидше впроваджувати інновації та реалізувати наш великий потенціал. X зробить це та багато іншого. За останні 8 місяців ми вже помітили, що X набуває форми завдяки швидкому запуску функцій. Але ми тільки починаємо», – написала Лінда Яккаріно, яка не так давно змінила Маска на посаді гендиректора Twitter.

Пізніше Яккаріно додала ще один твіт, підтверджуючи заяви Маска про інтеграцію платіжних систем:

«X — це майбутнє необмеженої інтерактивності, зосереджене на аудіо, відео, обміні повідомленнями, платежах та банківських операціях, що створює глобальний ринок ідей, товарів, послуг та можливостей. X, заснований на штучному інтелекті, з’єднає нас усіма способами, про які ми тільки починаємо мріяти».

Маск вже давно анонсував плани з перетворення Twitter на «‎суперзастосунок X», звертаючись до досвіду популярного в Китаї WeChat, який також підтримує вбудовані платежі. Раніше він також зареєстрував компанію X Corp., що поглинула Twitter.

Ілон Маск вже тестово змінював логотип синьої пташки на собаку  – але, схоже, значок X тут затримається надовше. На сторінці обох гендиректорів він вже відображається біля позначки верифікації, офіційна сторінка Twitter також отримала новий дизайн, а Маск порадив користувачам вже почати називати твіти по-новому:

Англійська для IT від Englishdom.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

Оновлено 12.53: Логотип синьої пташки більше не відображається в Twitter.

Twitter змінює назву на 𝕏 — Маск каже, що твіти тепер називатимуться «x’s»


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: