Новини Софт 05.03.2024 о 18:16 comment views icon

Глобальний збій: Facebook, Instagram, Threads, YouTube, X та інші сервіси працюють нестабільно

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Глобальний збій: Facebook, Instagram, Threads, YouTube, X та інші сервіси працюють нестабільно

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

За даними сервісу Downdetector, наразі в роботі низки популярних сервісів та соціальних мереж спостерігаються збої. Так, користувачі Facebook масово скаржаться на проблеми авторизації. Також дехто має проблеми роботою застосунку або сайту.

Схожий сплеск повідомлень про проблеми спостерігається й у користувачів Facebook Messenger. Користувачі масово скаржаться на проблеми авторизації, в роботі застосунку та відправленні повідомлень.

ОНОВЛЕНО: Керівник комунікацій Meta Енді Стоун підтвердив наявність проблем та написав, що компанія «знає, що люди мають проблеми з доступом до наших сервісів» та Meta «зараз над цим працює».

Разом з тим користувачі Instagram скаржаться на проблеми в роботі застосунку – у них не оновлюється стрічка, а у деяких випадках неможливо пройти авторизацію.

Курс Frontend розробки від Mate academy.
Front-end розробник одна з найзатребуваніших професій на IT ринку. У Mate academy ми навчимо вас розробляти візуально привабливі та зручні інтерфейси. Після курсу ви зможете створювати вебсайти і застосунки, що вразять і користувачів, і роботодавців.
Дізнатися більше про курс

Сервіс Threads також не може забезпечити стабільну роботу. Користувачі скаржаться на незадовільну роботу застосунку та сайту, а також проблеми у підключенні до серверів.

Проте, схоже, що збої в роботі спостерігаються не лише у сервісів компанії Meta, а також в інших технологічних компаній. Так, одночасно спостерігається сплеск скарг на роботу сервісів Google (сам пошук Google, Youtube, Gmail). Хоча масштаби скарг в цьому випадку менші. Аналогічно, користувачі скаржаться на перебої в роботі X (Twitter) ─ в менших масштабах, ніж на збої в сервісах Meta.

Можна припустити, що ці одночасні збої пов’язані із пошкодженням інтернет-кабелів в Червоному морі (а можливо й в інших місцях).

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: