Новини Софт 26.07.2022 о 11:04 comment views icon

Google Play змінив логотип та отримав оновлену іконку — на честь 10-річчя

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Google вирішила зараз відзначити 10-ту річницю з моменту ребрендингу власного онлайн-магазину застосунків для Android (22 жовтня 2008 року його запустили під назвою Android Market, а 6 березня 2012 року Google перейменувала його в Play Market) — компанія оновила колірну палітру логотипа та його іконку.

Google злегка змінила загальну форму логотипа Google Play, але найбільш візуально помітними змінами є менш яскраві відтінки традиційної чотирьохколірної схеми (зелений, жовтий, синій і червоний), яку Google використовує для багатьох інших своїх сервісів. Це тонке візуальне коригування гармонійно співвідноситься зі змінами у логотипі Chrome — на початку року Google оновила його вперше за вісім років.

Логотип включає оновлену піктограму — кути стали не такими гострими.

Google Play змінив логотип та отримав оновлену іконку — на честь 10-річчя
Нове лого Google Play
Google Play змінив логотип та отримав оновлену іконку — на честь 10-річчя
Старе Google Play

«Ми представляємо новий логотип, який краще віддзеркалює магію Google і відповідає загальному брендингу, який поділяє багатьох наших корисних продуктів — Search, Assistant, Photos, Gmail та інші»,

Тянь Лім,

віцепрезидент Google Play

Наразі більш як 2,5 мільярда людей у понад 190 країнах щомісяця використовують Google Play, щоб знаходити програми, ігри та інший контент. Водночас понад 2 мільйони розробників співпрацюють з Google, щоб розвивати свій бізнес і охоплювати людей по всьому світу.

З нагоди 10-річчя Google Play компанія Google також пропонує балів в межах програми лояльності Google Play Points (в Україні вона поки недоступна). Після активації бустера (дати початку акції залежать від країни) нараховується в 10 разів більше балів за покупки, включно з більшістю продуктів у програмі.

Англійська для IT.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

Google Pay стає Google Гаманцем в Україні — застосунок вже можна завантажити [Що у ньому нового?]

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: