Новини Софт 26.04.2023 о 20:00 comment views icon

Google відкрила реєстрацію на третій потік за безплатною навчальною програмою з хмарних технологій. Фокус на DevOps та Cloud Architect

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Компанія Google продовжила дію безплатної програми «Розвивайте кар’єру з Google Cloud» та оголосила набір учасників на третій потік. Цей потік триватиме з 10 травня до 8 липня 2023 року та буде фокусуватися на двох ролях: DevOps та Cloud Architect. Представники цих професій відповідають за те, аби ПЗ було побудоване та реалізоване надійно й безпечно, щоб ефективно досягати цілей бізнесу.

Програма «Розвивайте кар’єру з Google Cloud» покликана допомогти українським IT-спеціалістам отримувати навички роботи з хмарними технологіями. Учасники цього потоку програми матимуть можливість отримати нові нагороди за здобуті навички, а також безплатні ваучери на складання сертифікаційного іспиту Google Cloud.

Зазначається, що програма «Розвивайте кар’єру з Google Cloud: DevOps та Architect» буде корисною для:

  • ІТ-фахівців та розробників, які хочуть навчитися працювати з інфраструктурою програмного забезпечення та покращувати її.
  • Студентів ІТ-сфери, які прагнуть дізнатися про нові підходи та практики, які застосовують DevOps Engineers та Architects для розробки продуктів.

Для участі в програмі бажано мати базовий рівень англійської мови. Це суттєво полегшить навчання.

Що отримають учасники програми:

  • 60 днів безплатного доступу до всіх курсів на платформі Google Cloud Skills Boost.
  • Лекції та відкриті сесії запитань-відповідей від фахівців Google про те, як розпочати свій шлях у DevOps Engineer та Architect, а також технічні воркшопи, карʼєрні консультації.
  • Практичний досвід та бейджі навичок Google Cloud (Google Cloud skill badges), які можна додати у свій профіль на LinkedIn.
  • Індивідуальні напрями навчання, зокрема з фокусом на DevOps і Architect. Кожен напрям навчання містить колекції контенту, які поєднують онлайн курси за запитом та практичне навчання.
  • Нові нагороди за три й більше отриманих бейджів навичок.
  • Безплатні ваучери на сертифікаційний іспит Google Cloud за 12+ бейджів навичок, отриманих протягом перших трьох потоків програми.

Реєстрація на третій потік вже відкрита за цим посиланням. Після завершення реєстрації зацікавлені особи отримають електронного листа з інструкцією щодо подальших дій, разом з інформацією про вебінари та воркшопи. Навчання розпочнеться 10 травня 2023 року.

Курс Python від Mate academy.
Python дозволяє тобі не тільки розробляти сайти та займатись аналітикою даних, а ще й будувати алгоритми, тестувати програми та навіть створювати штучні інтелекти. Стань різноплановим фахівцем!
Реєстрація на курс

До кінця 2023 року Google хоче навчити до 10 000 українців, як працювати з хмарними технологіями, щоб сприяти цифровій трансформації України та розширити можливості працевлаштування для ІТ-фахівців та спеціалістів суміжних спеціальностей.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: