Новини Кіно 30.06.2023 о 17:37 comment views icon

«Гра з дияволом‎» – дивимось український трейлер психологічного горору, де Ніколас Кейдж постає у ролі «‎червоного монстра»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«Гра з дияволом‎» – дивимось український трейлер психологічного горору, де Ніколас Кейдж постає у ролі «‎червоного монстра»

Судячи з трейлеру майбутній фільм буде сповнений перепитій і подальші події сюжету важко передбачити.

Сором’язливий чоловік (Юель Кіннаман), який прямує до своєї вагітної дружини, змушений під дулом пістолета взяти в дорогу таємничого пасажира (Ніколас Кейдж). Однак схоже цей екстравагантний викрадач авто із садистськими здібностями, зовсім не той, ким здається на перший погляд. І водієві, щоб пережити ніч, доведеться зробити все, щоб знищити рудоволосого монстра.

Сценарист фільму — Люк Парадайз, а за режисуру відповідав Юваль Адлер. Серед акторського складу також з’являться Кайві Лайман («Хороший, поганий, коп»), Ненсі Ґуд та інші.

Фільм унікальний тим, що його половину (в основному сцени з таксі) було знято в студії віртуальної реальності в Лас-Вегасі.

В українському прокаті «Гра з дияволом‎» стартує 27 липня.

Трейлер (українською)

Онлайн-курс "Business English" від Laba.
Вивчіть базу граматики, лексики та вокабуляру.Використовуйте англійську в спонтанній розмові з колегами та клієнтами.Прокачайте її до впевненого В1 — для розвитку кар’єри в бізнесі.
Приєднатись до курсу

Постер

«Гра з дияволом‎»


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: