Новини Софт 09.05.2022 о 14:05 comment views icon

«‎Хостмайстер» посилив захист інфраструктури за допомогою системи автентифікації Hideez

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Компанія «‎Хостмайстер» (адміністратор домену .UA) посилила захист своєї мережевої інфраструктури за допомогою системи автентифікації Hideez, що базуються на апаратних ключах доступу Yubikeys компанії Yubico.

Мережева інфраструктура «‎Хостмайстер» наразі охоплює сервери та хмарні сервіси, розташовані у кількох містах України, країнах Європи та США. Система Hideez своєю чергою забезпечить співробітникам захищений та надійний доступ до ресурсів компанії з будь-якої точки світу.

«‎Ми вдячні Hideez та Yubico за можливість посилити захист наших ресурсів. Адже використання пристроїв Yubikeys дозволить убезпечити нашу інфраструктуру від несанкціонованого втручання сторонніх осіб»,

Олег Левченко,

директор компанії «‎Хостмайстер»

Співпраця між «‎Хостмайстер» та Hideez також передбачає інтеграцію універсального апаратного модуля захисту Yubico HSM для підписання доменів за технологією DNSSEC.

З 24 лютого Hideez надає українським організаціям безплатні ліцензії на користування автентифікаційним сервером Hideez та задарма постачає ключі безпеки YubiKey.

Тут також буде доречно згадати про нещодавню ініціативу IT-гігантів Apple, Microsoft та Google, яка передбачає перехід на єдиний стандарт авторизації без паролів до кінця 2023 року.

Онлайн-курс Бізнес-аналіз. Basic Level від Ithillel.
В ході курсу студенти навчаться техніці збору і аналізу вимог, документуванню та управлінню документацією, управлінню ризиками та змінами, а також навчаться моделювати процеси і прототипуванню.
Приєднатися

Apple, Google та Microsoft запустять вхід без пароля на всіх основних платформах вже наступного року


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: