Новини Новини 01.06.2022 о 12:29 comment views icon

Ілон Маск посперечався у Twitter з сатиричним сайтом про відеоігри Hard Drive після того, як «вкрав» у нього мем (обрізав водяний знак)

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg

Тетяня Нечет

Автор новин

30 травня Ілон Маск опублікував у Twitter скриншот заголовка новини з ігрового сатиричного сайту Hard Drive про те, що зашифрований лист відомого серійного вбивці Зодіаку змогли розшифрувати, відкривши медіаплеєром VLC. Ось тільки мільярдер обрізав зображення так, що на картинці не було водяного знаку — назви видання.

Ілон Маск посперечався у Twitter з сатиричним сайтом про відеоігри Hard Drive після того, як «вкрав» у нього мем (обрізав водяний знак)

 

У відповідь журналісти Hard Drive написали:«Гей, я дам тобі коня, якщо ти перестанеш обрізати нашу назву в наших статтях».

Маск спробував відбутися жартом, що це не він редагував картинку.

«Якщо ви робите щось схоже на мем, і хтось (не я) обрізає на ньому ваше ім’я, ну що ж, таке життя. Крім того, цей мем лише на 6 з 10, тому будьте скромнішими. Безкорислива творчість анонімних меморобів — ось чим справді варто захоплюватися», — написав мільярдер.

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Hard Drive відправив бізнесмену жартівливу новину із заголовком «Ілон Маск зізнався, що хоче полетіти на Марс, тому що там його поки що ніхто не ненавидить».

Керівник SpaceX гумору не оцінив.

«Не так смішно, як найгірший випуск Saturday Night Live. Такий жарт здатний протверезити п’яного. Постарайтеся краще», — сказав Маск.

У Hard Drive пригадали, як у 2021 році бізнесмен сам був ведучим випуску вечірнього шоу Saturday Night Live (SNL), де вбрався в Варіо — злого аналога Маріо.

«Ну, ти ж експерт у найгірших випусках SNL», — відповіли журналісти, прикріпивши фото Маска.

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Коли все-таки за справедливість і авторське право почали виступати підписники мільярдера, він узяв і видалив початковий твіт. Перепалка Маска та Hard Drive потрапила у тренди Twitter. Тому про «крадіжку» мема почали писати навіть ділові видання, включаючи Business Insider.

Раніше повідомлялося, що компанія SpaceX заплатила стюардесі 250 тисяч доларів у 2018 році за відкликання скарги на сексуальне домагання Маска. Жінка стверджувала, що мільярдер запропонував їй коня в обмін на сексуальну послугу у 2016 році.

Видання Hard Drive завершило суперечку з Маском, опублікувавши сардонічну статтю під назвою: «Hard Drive вибачається перед Ілоном Маском за те, що занадто сильно на нього накинувся».

У березні 2021 року мільярдер також негативно висловився щодо сатиричного новинного сайту The Onion. Цьому передував жарт про те, що Маск із Південної Африки розбагатів завдяки апартеїду.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: