Новини Україна 07.09.2022 о 12:22 comment views icon

Ілон Маск про угоду з Twitter: «Це немає сенсу, якщо ми наближаємося до третьої світової війни»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Ілон Маск хотів «пригальмувати» придбання Twitter за $44 млрд за кілька місяців після того, як росія вторглася в Україну. Підприємець заявив у приватних повідомленнях, що купувати Twitter немає сенсу з урахуванням можливої Третьої світової війни.

Листування було оприлюднено 6 вересня на слуханнях з приводу перенесення судового розгляду щодо угоди Маска з придбання Twitter. Текстові повідомлення були відправлені 8 травня банкіру з Morgan Stanley, що фінансує частину угоди Маска. У них мільярдер процитував майбутній виступ володимира путина. Офіційною причиною відмови від угоди стало нібито неправомірне приховування Twitter даних про ботів та спам-акаунти.

«Давайте пригальмуємо всього кілька днів», — процитував адвокат Twitter повідомлення Маска під час слухань. «Завтрашня промова путіна є справді важливою. Немає сенсу купувати Twitter, якщо ми рухаємося до Третьої світової війни».

Адвокат Маска Алекс Спіро відповів, що характеристика текстів у суді була «повною нісенітницею, що покаже повний ланцюжок текстових повідомлень». Очікується, що повний текст розмови буде внесено до протоколу суду наступного тижня.

Twitter

Маск підписав угоду про купівлю та приватизацію Twitter у квітні. Коли у липні він заявив про відмову від угоди, Twitter майже одразу подав до суду, щоб забезпечити виконання контракту та змусити Маска придбати компанію за погодженою ціною. Багато хто вважає, що Маск програє судовий процес, який має відбутися на початку жовтня.

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

Під час оголошення повідомлень юрист Twitter заявив, що Маск порушує контракт і єдина мотивація виходу з угоди – особисті фінансові проблеми. Адвокати Маска вважають, що Twitter не знайшов жодних доказів, які б підтверджували цю теорію.

Джерела: Insider

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: