Новини Софт 27.03.2024 о 08:51 comment views icon

iOS 18 зі штучним інтелектом та новий головний екран — чого чекати від «найбільшого оновлення» в історії iPhone

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

iOS 18 зі штучним інтелектом та новий головний екран — чого чекати від «найбільшого оновлення» в історії iPhone

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Очікується, що iOS 18 презентують на цьогорічній конференції для розробників Apple WWDC 2024, запланованої на 10 червня.

Останніми тижнями Apple вела активні переговори — зокрема з Google, OpenAI та Baidu з приводу забезпечення деяких нових функцій ШІ в iOS 18. Згідно з останнім звітом Bloomberg, нові проактивні можливості будуть спрямовані на допомогу користувачам у повсякденному житті, однак не включатимуть власного чатбота (генеративні функції мають забезпечити потенційні партнери).

iOS 18 також включатиме зміни в інтерфейсі користувача, а також нові налаштування головного екрана — власники iPhone зможуть вільно розміщувати значки програм, не обмежуючись нинішнім макетом сітки.

Стосовно цьогорічного оновлення watchOS 11 для Apple Watch — ймовірно, воно буде незначним. Apple також працює над visionOS 2 для Apple Vision Pro, а також над оновленнями для iPad, Mac і Apple TV.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: