Новини Софт 26.12.2022 о 15:16 comment views icon

Користувачі Twitter зможуть приховати кількість переглядів твітів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Ілон Маск каже, що користувачі зможуть вимкнути функцію підрахунку переглядів, як тільки оновлення “приведуть до ладу”.

Раніше Twitter оголосив, що лічильники переглядів на публікаціях тепер доступні на iOS, Android та частково у вебверсії. Нова функція дозволить переглянути скільки користувачів бачили ваш твіт, однак вашу особисту статистику можуть дивитися й інші люди. 

Користувачі Twitter зможуть приховати кількість переглядів на публікаціях

У компанії зазначають, що твіти Спільнот, Twitter Circle та “старі” твіти таких даних не матимуть. 

“Перегляди рахуються, незалежно від того, де користувач бачить ваш твіт (домашня сторінка, пошук, профілі, вбудовані статті й т. д.) і від того, чи підписаний він на вас. У залік йде навіть перегляд від самого автора твіту”. 

Маск оголосив про цю функцію 1 грудня і натякнув, що намагається зробити текстові та графічні пости на платформі схожими на відеопости, які вже мають загальнодоступні перегляди. Він також сказав, що функція призначена для того, щоб показати, наскільки “живою” є платформа, і що просто перегляд відповідей та лайків не дає користувачам повної картини.

Онлайн-курс Pyton.
Опануйте PYTHON з нуля та майте проект у своєму портфоліо вже через 4 місяця.
Приєднатися

Нині Ілон оголосив, що функцію згодом можна буде вимкнути.

“Ми наведемо порядок в естетиці та додамо параметр вимкнення, але я думаю, що це [функція] сподобається майже всім”, — написав Маск.

Онлайн-курс Pyton.
Опануйте PYTHON з нуля та майте проект у своєму портфоліо вже через 4 місяця.
Приєднатися

Крім того, Маск спростував повідомлення Reuters від п’ятниці про те, що він наказав видалити функцію Twitter, відому як #ThereIsHelp, яка рекламувала гарячі лінії для запобігання самогубствам та інші ресурси безпеки. Видання повідомило, що функція була відсутня протягом останніх кількох днів, посилаючись на людей, знайомих з цим питанням.

Також продовжуються оновлення багатостраждальної передплати Twitter Blue, яку Маск то скасовував, то запускав по декілька разів, щоразу оголошуючи нову ціну: від $7,99 щомісяця до $8, і $11 виключно для користувачів AppleВідтепер власники Twitter Blue отримають “пріоритетне відображення у розмовах” та можливість завантажувати відео до 60 хвилин, розміром 2 ГБ та роздільною здатністю 1080p (лише для вебверсії).

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: