Новини Софт 12.12.2022 о 11:45 comment views icon

Twitter Blue повертається: з обов’язковим підтвердженням номера телефону та вищою ціною на iOS — $11/міс

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Користувачі Apple зможуть придбати синю галочку за $11 на місяць, решті — передплата обійдеться у $8. Підтвердження акаунту зможуть отримати лише люди, які нададуть свій номер телефону. Обіцяні у Twitter Blue додаткові функції (пріоритетне розміщення у відповідях і пошуку, а також менше реклами) “з’являться незабаром”, обіцяють у соцмережі. 

Відсьогодні Twitter відновлює передплату Blue — через місяць після відмови від першої спроби, яка спричинила хаос у соцмережі та появу безлічі фейкових акаунтів із синіми галочками. 

Верифікація у Twitter вийшла з-під контролю: фейкові акаунти “Трампа”, “Nintendo” та самого “Ісуса Христа” отримали синю галочку

Як повідомлялося раніше, підписка коштуватиме $8 на місяць. Для купівлі передплати через iOS App Store (щоб компенсувати 30% комісії, яку Apple знімає з покупок у програмі) знадобиться трохи більше — $11 на місяць.

Цього разу кожен, хто сплатить за Blue і планує отримати позначку “підтверджено” у своєму профілі, повинен спочатку зареєструвати номер телефону, а під час зміни “ім’я або фотографії профілю” мітка зникатиме — доки акаунт не переглянуть відповідальні команди Twitter. 

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

У треді в Twitter компанія повідомляє, що передплатники отримають доступ до синьої позначки профілю разом із низкою функцій, включаючи можливість редагувати твіти, завантажувати відео 1080p і доступ до режиму читання. Компанія також обіцяє менше оголошень і пріоритет у пошуку та стверджує, що функції будуть доступні “незабаром”. 

Twitter також повідомляє, що замінює позначку “офіційно”, з якою імпровізував останнім часом. Компанії отримають “золоту галочку”, а урядові акаунти — “сіру” пізніше цього тижня

Естер Кроуфорд, менеджер із продуктів у Twitter, каже, що компанія буде вимагати підтвердження номера телефону, перед наданням платної “синьої” галочки”, щоб “боротися з імітаціями”.

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

Раніше Маск оголосив про ще кілька нововведень — нині  компанія працює над оновленням ПЗ, яке дозволить чітко зрозуміти, чи є обмеження у вигляді тіньового бана щодо облікового запису користувача. Додатково Ілон написав, що Twitter незабаром почне звільняти простір імен щодо 1,5 млрд облікових записів. Це може торкнутися акаунтів, які протягом кількох років не проявляли активності – не публікували твіти й не авторизувались на платформі.

Джерело: The Verge

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: