Новини Софт 16.10.2023 о 18:07 comment views icon

«Мене надурив Ілон Маск‎». Секс-працівниці скаржаться, що «‎сині галочки» не рятують від придушення порноконтенту на X/Twitter

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Творці відвертого контенту сподівались, що нова передплата на X, яка обіцяє «‎пріоритетне ранжування», допоможе їм у пошуку аудиторії та нових клієнтів.

«Це практично нічим не допомогло», — сказала домінатрикс«Мене надурив Ілон Маск‎». Секс-працівниці скаржаться, що «‎сині галочки» не рятують від придушення порноконтенту на X/Twitter«Мене надурив Ілон Маск‎». Секс-працівниці скаржаться, що «‎сині галочки» не рятують від придушення порноконтенту на X/TwitterДомінатрикс — жінка, яка виконує домінуючу роль у садомазохістських практиках. Містрес Руж TechCrunch. «Я почуваюся дурною, бо заплатила за це. Я почуваюся обдуреною Ілоном Маском».

Передплата X Premium (раніше Twitter Blue) серед інших привілеїв мала надати користувачам більше, ніж просто синю галочку. За щомісячну плату в розмірі $8 сервіс обіцяв пріоритетне ранжування у стрічці, видаючи їхні відповіді вище за відповіді неперевірених користувачів.

Однак під керівництвом Маска X дедалі вороже ставиться до оголеного тіла та відвертого контенту. Цього тижня соцмережа почала позначати NSFW-дописи як «делікатний матеріал» і обмежувати охоплення акаунтів, з яких вони надійшли. Секс-працівники скаржаться, що їхні облікові записи більше не відображаються в результатах пошуку X, навіть без сповіщення про те, що їх позначили, а дописи виключають зі стрічок «Для вас» і «Підписки», рекомендованих публікацій і тенденцій.

Містрес Руж — одна з багатьох секс-працівниць, які хочуть скасувати свої передплати через обмеження, яких X вживає проти контенту для дорослих.

Twitter раніше був одним із небагатьох соціальних медіасайтів, які допускали відвертий контент і, до поглинання Маском, його активно використовували секс-працівники, стриптизери, творці порноконтенту тощо.

Інша представниця секс-бізнесу, яка підписана як Мара Віллана на X, попередила інших творців NSFW-контенту, що її підтверджений обліковий запис позначено та обмежено. Вона припустила, що сайт «хоче повністю позбавити їх роботи».

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

Twitter дозволив відображення порноконтенту за згодою, однак у політиці забороняє поширення контенту для дорослих і сексуальну поведінку, яку він визначає як засоби масової інформації, «які є порнографічними або мають на меті викликати сексуальне збудження». Політика поширюється на повну або часткову оголеність, симуляцію статевих актів і статеві акти, зображені в «мультфільмах, хентай або аніме за участю людей або зображення тварин із людиноподібними рисами». Згідно з політикою X, навіть непристойні зображення позначаються як конфіденційні медіафайли.

Інша домінатрикс Аллерія, яка також придбала X Premium, сказала, що один із її дописів, який не містив явної наготи, також був позначений. На піксельному фото, яке переглянув TechCrunch, було зображено промежину секс-працівниці, приховану темною смугою і підпис «NO PUSSY FOR BETA LOSERS».

«Думаю обмеження спровокувало слово», — сказала Аллерія. — «Чесно кажучи, не розумію, чому X орієнтується на порноконтент, коли з цього сайту вільно поширюється небезпечна дезінформація, расизм і фанатизм».

Дійсно, приділяючи надмірну увагу контенту для дорослих, X нехтує блокуванням дезінформації та насильницької риторики, що поширюється на платформі. Соцмережа вже отримала попередження від ЄС з приводу поширення фейків після смертоносних нападів ХАМАС на Ізраїль. 

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

Mistress Alexxxia, автор контенту для дорослих, назвала посилення цензури секс-працівників «цифровою дискримінацією». У повідомленні про вороже ставлення X до контенту NSFW вона розкритикувала Маска як «абсолютний антипод свободі слова».

Аллерія сказала, що продовжуватиме платити за X Premium, доки зможе публікувати посилання на сайти для дорослих. Хоча вона й розглядає можливість переходу на Reddit або Bluesky для просування своїх послуг.

«Ілон непередбачуваний. З ним можливе все», – сказала Аллерія. «Але якщо він не націлений на розміщення посилань на контент для дорослих, я не хвилююся. Творці контенту для дорослих адаптуються».

Джерело: Techcrunch


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: