Новини WTF 24.04.2023 о 10:27 comment views icon

Twitter верифікував померлих знаменитостей — на сторінках вказано, що вони «‎підтвердили номер телефона та підписались на Twitter Blue»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

З 20 квітня Twitter почав видаляти старі сині галочки, надані у межах попередньої верифікації – нові мають отримати ті, хто заплатив за передплату Blue, або знаменитості з так званого «‎преміумсписку» Ілона Маска.

Вперше про передплату Twitter Blue Маск оголосив восени, після придбання соцмережі, та обізвав попередній спосіб перевірки «‎системою лордів та селян». Натомість анонсовану ним верифікацію міг пройти будь-хто з користувачів та отримати синю галочку, сплачуючи за неї по $8 на місяць.

Однак минулого тижня стало відомо, що чеки отримали навіть ті, хто не збирався оформляти передплату – Маск сказав, що самостійно оплатив Twitter Blue кільком знаменитостям. У цьому преміальному переліку були баскетболіст Леброн Джеймс, актор Вільям Шетнер та письменник Стівен Кінг. Нині туди також додались англійський автор Ніл Ґейман, актор Рон Перлман, Массачусетський інститут технологій та акаунт письменника та коміка Пола Дочні під ніком «dril‎».

«Я не підписаний на Twitter Blue і нікому не давав свій номер телефону. Яким сумним, заплутаним стало це місце», — написав у неділю Ніл Ґейман.

Дочні написав, що «‎його дістали» і швидко змінив нік «dril‎» на «slave to Woke», втративши галочку.

Онлайн-курс "Директор з продажу" від Laba.
Як стратегічно впливати на дохід компанії, мотивувати сейлзів перевиконувати KPI та впроваджувати аналітику — навчить комерційний директор Laba з 12-річним досвідом у продажах.
Приєднатись до курсу

Ще незрозуміло скільки користувачів отримали «подарунки» від Маска – однак були верифіковані навіть акаунти знаменитостей, яких вже немає серед живих. Синю галочку та приписку «цей акаунт придбав передплату Twitter Blue та підтвердив номер телефона‎» отримали сторінки, які колись належали Чедвіку Боузману, Кобі Браянту та Ентоні Бурдену.

Twitter верифікував померлих знаменитостей – на сторінках вказано, що вони «‎підтвердили номер телефона та підписались на Twitter Blue»

Стівен Кінг, який з початку повномасштабного російського вторгнення підтримує Україну,  раніше критикував зависоку ціну для Twitter Blue (початково вона сягала $20) та нині публічно відмовився від синього чеку – натомість порадивши Маску передати кошти в фонд Сергія Притули.

«Думаю, що Маск повинен віддати мою синю галочку на благодійність. Я рекомендую Фонд Притули, який допомагає рятувати життя в Україні. Це лише $8, тож, можливо, пан Маск міг би додати ще трохи».

Онлайн-курс "Директор з продажу" від Laba.
Як стратегічно впливати на дохід компанії, мотивувати сейлзів перевиконувати KPI та впроваджувати аналітику — навчить комерційний директор Laba з 12-річним досвідом у продажах.
Приєднатись до курсу


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: