Новини WTF 10.11.2023 о 10:36 comment views icon

Microsoft обмежила доступ співробітникам до ChatGPT через… проблеми з безпекою

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg

Юрій Орос

Автор новин

Microsoft обмежила доступ співробітникам до ChatGPT через… проблеми з безпекою

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Microsoft інвестувала мільярди доларів в OpenAI. Але наразі співробітникам корпорації на деякий час заборонили користуватися найвідомішим продуктом стартапу — ChatGPT, повідомляє CNBC.

З міркувань безпеки та захисту даних ряд інструментів штучного інтелекту більше не доступні для використання співробітниками.

— з повідомлення на внутрішньому ресурсі Microsoft.

Представники Microsoft та OpenAI відповіли на запити про коментарі.

Це правда, що Microsoft інвестувала в OpenAI, і що ChatGPT має вбудовані засоби захисту для запобігання неналежному використанню, проте, сайт є стороннім зовнішнім сервісом. Це означає, що ми повинні бути обережними при його використанні через ризики конфіденційності та безпеки. Це стосується і будь-яких інших зовнішніх служб штучного інтелекту, як-от Midjourney або Replika.

— заявили в Microsoft.

Спочатку компанія заявила, що забороняє ChatGPT і програмне забезпечення для дизайну Canva, але згодом видалила рядок з рекомендацій, в якому згадувалися ці продукти. Після першої розголосу цієї історії Microsoft відновила доступ до ChatGPT.

У відповіді для CNBC Microsoft заявила, що тимчасове блокування ChatGPT було помилкою, що виникла в результаті тестування систем для великих мовних моделей.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

«Ми тестували системи контролю кінцевих точок для LLM і ненавмисно увімкнули їх для всіх співробітників», — сказав представник компанії. «Ми відновили роботу незабаром після того, як виявили помилку. Як ми вже говорили раніше, ми закликаємо співробітників і клієнтів використовувати такі сервіси, як Bing Chat Enterprise і ChatGPT Enterprise, які мають вищий рівень захисту конфіденційності та безпеки».

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: