Новини Кіно 21.06.2023 о 18:57 comment views icon

На Disney+ стартував серіал «Таємне Вторгнення» від Marvel Comics про вторгнення скруллів на Землю — титри у ньому створив ШІ

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Сьогодні у сервісі Disney Plus виходить новий серіал «Таємне Вторгнення». Він розповідає про опір Ніка Ф’юрі таємному вторгненню на Землю фракції Скруллів, здатних змінювати своє обличчя.

«В одну секунду ви дивитеся на Ніка Ф’юрі чи шановного світового лідера; наступної ви бачите, як ця особа перетворюється на щось (або когось) інше», – йдеться в описі серіалу.

Ця сама ідея трансформації форми спостерігається і в одній зі сцен вступних титрів серіалу. Вона виглядає як свого роду акварельний рендеринг ключових персонажів та тем «Таємного Вторгнення». Тут можна бачити зловісну низку перетворень персонажів на зеленого Скрулла, який поступово захоплює все більше і більше світу. Це дуже схоже на те, якби ШІ був спонуканий концепцією «кубізму Скруллів», що насправді не так далеко від істини. Як розповів режисер та виконавчий продюсер Алі Селім, вступну частину було розроблено студією Method Studios з використанням штучного інтелекту, що, на його думку, відповідає самій темі серіалу.

Сцену вступительных титров сериала «Секретное вторжение» создал ИИ

Селім каже, що він «насправді не розуміє», як працює штучний інтелект. З усім тим, він був зачарований тим, як ШІ може передати те погане передчуття, яке він хотів створити для серіалу.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

«Ми говорили з ними про ідеї, теми та слова, а потім комп’ютер включався і щось робив. І тоді ми могли б трохи змінити це, використовуючи слова, і це змінилося б».

Method Studios не прокоментувала, як саме вона створювала послідовність сцени вступних титрів Таємного Вторгнення.

«Таємне Вторгнення» / Secret Invasion — новий (видовищний!) трейлер до релізу шпигунського трилеру Marvel про вторгнення скруллів на Землю

Джерело: Polygon


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: