Новини Софт 27.07.2023 о 11:59 comment views icon

На Xbox оновився дизайн домашнього екрана

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

На Xbox оновився дизайн домашнього екрана

Після приблизно року тестування Microsoft зробила загальнодоступним новий інтерфейс домашнього екрана Xbox. Нова версія доступна на консолях Xbox Series X/S та Xbox One. Вона пропонує більше простору для фону та швидкий доступ до магазину, пошуку та налаштувань.

На Xbox обновился интерфейс домашнего экрана

На оновленому домашньому екрані мозаїчний інтерфейс зміщується вниз, забезпечуючи більше місця для демонстрації фону. Це рішення ґрунтується на відгуках користувачів. Розміри плиток було зменшено. Водночас інтерфейс отримав адаптивні елементи, завдяки чому фон оновлюється при наведенні курсора на певні ігри та програми.

На Xbox обновился интерфейс домашнего экрана

Над основним домашнім інтерфейсом знаходиться новий плаваючий інтерфейс користувача. Він забезпечує швидкий доступ до ігор та бібліотеки застосунків, Microsoft Store, Xbox Game Pass, пошуку та налаштувань. Це меню дозволяє набагато швидше пересуватися по ігровій бібліотеці або налаштуванням.

На Xbox обновился интерфейс домашнего экрана

При прокручуванні інтерфейсу можна знайти нові кураторські та персоналізовані списки, а також віджет для друзів та оновлень спільноти. Цю область можна індивідуально налаштувати за допомогою закріплених ігор та груп, таких як Quick Resume.

Курс Digital Marketing від Mate academy.
На курсі ви навчитесь запускати рекламу в кабінтеах Facebook/Instagram та Google. Ви також познайомитися з SEO та Email marketing. Це ті навики які найчастіше просять ІТ компанії від Junior Marketers. А ми вас не лише навчимо, а й працевлаштуємо!
Дізнатися більше про курс

На Xbox обновился интерфейс домашнего экрана

Microsoft вже розпочала розгортання нового домашнього екрана Xbox, але на його повноцінне запровадження для всіх користувачів може знадобитися кілька тижнів.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: