Новини Новини 03.03.2022 о 20:27 comment views icon

Найбільша в світі служба бронювання авіаквитків Sabre розриває зв’язки з російським “Аерофлотом”

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg

Тетяна Нечет

Автор новин

Корпорація Sabre, одна з найбільших компаній з бронювання авіаквитків у світі, розриває свою дистриб’юторську угоду з російським авіаперевізником “Аерофлот”. Цей крок може ще більше обмежити російське авіасполучення, оскільки літакам цієї країни уже заборонила вхід у свій повітряний простір більшість західних країн. 

Sabre вживає негайних заходів для видалення авіарейсів “Аерофлоту” зі своєї глобальної системи розподілу (GDS), ринкової площадки, яку використовують туристичні агентства, туристичні веб-сайти та корпорації по всьому світу для покупок, бронювання та обслуговування бронювання авіаквитків. 

“Sabre зі все більшою занепокоєністю стежить за ситуацією, що розвивається в Україні. З самого початку нашою основною ціллю була безпека членів нашої команди в постраждалому регіоні, а також підтримка вкрай необхідних зусиль з надання допомоги. Ми виступаємо проти цього військового конфлікту. Ми виконуємо і будемо виконувати санкції, введені проти Росії. Крім того, сьогодні ми оголосили, що Sabre розірвала угоду про розповсюдження з “Аерофлотом”, видаливши її вміст із нашої GDS”, — сказав Шон Менке, генеральний директор Sabre.  

Компанія продовжить моніторинг поточної ситуації та оцінюватиме, чи будуть доречні додаткові дії, враховуючи юридичні міркування та будь-які контрзаходи, які можуть бути застосовані у відповідь. 

Щоб допомогти підтримати гуманітарні програми в регіоні, Sabre, яка налічує близько 1500 членів команди в Польщі, пожертвувала 1 мільйон доларів польському Червоному Хресту. 

Кошти, передані Sabre, будуть використані польським Червоним Хрестом для придбання матеріалів, вкрай необхідних продуктів харчування, засобів гігієни та спальних мішків, а також надання медичної допомоги тим, хто шукає притулку у Польщі.

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

Российская гражданская авиация также идет в хорошо известном всем направлении


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: